Sunniva røk ut av The Voice – gråt av glede (!)

Tapte etter duell mot Kaja. Se opptredenen og reaksjonene.

I duellrundene i The Voice må to og to deltakere fra sammen mentorlag synge mot hverandre i samme sang. Én ryker ut av sangkonkuransen. 

I fredagens program fikk vi se at Sondre Lerche (32) satte Kaja Søgård (20) og Sunniva Bakkerud Dagsvold (19) opp mot hverandre. 

De to fikk stående applaus for sin tolkning av låta «Love Me Like You Do», men til tross for imponerende innsats av begge deltakerne, måtte én ut. 

Se Lerches valg og deltakernes reaksjoner ovenfor!

– Det er ikke bare triste tårer

Til slutt var det Kaja som fikk den gjeve plassen videre i konkurransen. 

Tårene rant hos hennes 19-årige konkurrent som altså er ute, men det var ikke nødvendigvis av grunnene man skulle tro. 

– Det er ikke bare triste tårer! Jeg og Kaja har blitt veldig gode venner gjennom dette. Jeg er veldig stolt av henne, så det bare ... Åh, sa hun får gråten tok overhånd, sa Sunniva.

– Det er det musikk kan gjøre

At Sunniva var så glad i sin duellpartner at gledestårene kom, syntes mentoren deres var stort.

– Dette er musikk, altså! Det er det musikk kan gjøre på så kort tid og i en så rar setting. Så har man plutselig et sånt vennskap, smilte han.

Selv om Sunnivas The Voice-eventyr endte brått, var hun takknemlig for tiden hun har tilbragt med Lerche.

– Tusen takk for at du presset meg! Jeg har kommet steder jeg ikke hadde trodd at jeg ville komme, så tusen takk for det! 

– Overlykkelig og trist

Mentoren mente at det altså var Kaja som «fikk plass til mest subtile vakre musikalske øyeblikk» i duellen. 

Når TV 2 tar en prat med henne bare minutter etter at hun har gått av scenen, har hun blandede følelser for å være videre. 

– Med en gang jeg hørte at jeg var videre, følte jeg en strøm av følelser komme. Det var overlykkelighet og tristhet; alt på én gang, sier hun.

– Jeg er sykt glad, jeg er trist og jeg er overlykkelig og takknemlig. Jeg vet ikke hvordan jeg skal forklare det, men jeg er skikkelig takknemlig for å være videre, avslutter 20-åringen.

Se The Voice fredager klokken 20.00 på TV 2.