SAKSØKT: Mila Kunis saksøkes for 42.000 kroner, for å ha stjålet en kylling da hun var liten. Foto: Stella Pictures og Scanpix.
SAKSØKT: Mila Kunis saksøkes for 42.000 kroner, for å ha stjålet en kylling da hun var liten. Foto: Stella Pictures og Scanpix.

Mila Kunis saksøkes for kylling-tyveri

Det noe spesielle søksmålet kommer fra hollywoodstjernens angivelige barndomsvenn.

Skuespiller Mila Kunis (31) har fått et merkelig søksmål mot seg. En kvinne som hevder hun er stjernens barndomsvenn, hevder at hun har stjålet en kylling, skriver TMZ.

Hendelsen skal ha inntruffet i Ukraina for 25 år siden.

Kvinnen som har stevnet Hollywood-stjernen heter Kristine Karo, og hevder at de var venner i Ukraina. Kunis var ofte hjemme hos henne, der familien hadde mange kyllinger.

«Doggie»

Skuespilleren skal ha fattet interesse for en spesiell kylling som lystret når man kalte den for «Doggie». Kristina Karo forteller at familien elsket kyllingen som en hund, noe også Milas Kunis gjorde.

Men en dag forsvant kyllingen, og Kristian Karo skriver at Mila Kunis innrømmet at det var hun som hadde stjålet kyllingen.

– Kristina, du kan ha hvilken som helst annen kylling, du har en hel kyllingfarm, skal hun da ha sagt.

Psykolog

TMZ hevder at dette gikk så hardt inn på Kristina Karo at hun måtte gå til psykolog. Nå har hun selv flyttet til Los Angeles for å satse på sin sangkarrière. Hun påstår at tankene på den lille kyllingen har forstyrret karrièren hennes, og har derfor valgt å stevne Mila Kunis.

Nå vil hun at Mila Kunis skal betale 42.000 kroner for alle psykologitimene i følge TMZ.

Mila Kunis er kjent fra filmene «Black Swan» og «Ted». Hun er sammen med Ashton Kutcher. Sammen har de en datter på ett år.