PÅ PREMIERE: Trine Grung på Premiere på filmen «Jeg reiser alene» på Klingenberg kino i 2011. Foto: Stella Pictures.
PÅ PREMIERE: Trine Grung på Premiere på filmen «Jeg reiser alene» på Klingenberg kino i 2011. Foto: Stella Pictures.

Trine Grungs (44) selskap risikerer tvangsavvikling

Bloggerens selskap Chills AS kan gå konkurs.

Etter flere purringer på årsregnskapet fra 2013, skal Trine Grungs selskap Chills As , ha blitt varslet om tvangsoppløsning av Regnskapsregisteret i Brønnøysund.

Selskapet har ennå ikke levert regnskap for 2013, skriver Drammens Tidende.

– Dersom komplett årsregnskap ikke er mottatt før 15. mai 2015, vil Regnskapsregisteret begjære tvangsavvikling, sier avdelingsdirektør Lise Dahl Karlsen ved Brønnøysundregistrene i en pressemelding.

Trine Grung på sin side hevder i dag overfor TV 2 at regnskapet er levert.

– Alt fra 2013 er nå levert og skal være i orden. Dette selskapet har ikke vært i bruk uten at jeg dermed sier det er greit å ikke levere det, er en pliktig til å levere. Jeg bruker andre selskaper i dag, og har gjort det lenge, sier Trine Grung til TV 2.

Tvangsavvlikling er i realiteten det samme som konkurs.

Trine Grung har i årevis hatt et tett samarbeid med Norges største bloggere. Chills AS ble opprettet i 2011 med Grung som daglig leder og eier.

Selskapet jobber med kampanjer innen sosiale medier for bedrifter. Hun har undervist i nettsidestruktur, kameratrening og digital markedsføring.

Trine Grung var programleder i TVNorge i perioden fra 2005 til 2008.

I 2008 skulle hun lede programmet Bli ny: Mor og datter på TVNorge, men fikk ikke fornyet kontrakt etter at hun hadde kritisert TVNorge-kollega Elin Tvedt på sin blogg.