PÅ PREMIERE: Trine Grung på Premiere på filmen «Jeg reiser alene» på Klingenberg kino i 2011. Foto: Stella Pictures.
PÅ PREMIERE: Trine Grung på Premiere på filmen «Jeg reiser alene» på Klingenberg kino i 2011. Foto: Stella Pictures.

Trine Grungs (44) selskap risikerer tvangsavvikling

Bloggerens selskap Chills AS kan gå konkurs.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Etter flere purringer på årsregnskapet fra 2013, skal Trine Grungs selskap Chills As , ha blitt varslet om tvangsoppløsning av Regnskapsregisteret i Brønnøysund.

Selskapet har ennå ikke levert regnskap for 2013, skriver Drammens Tidende.

– Dersom komplett årsregnskap ikke er mottatt før 15. mai 2015, vil Regnskapsregisteret begjære tvangsavvikling, sier avdelingsdirektør Lise Dahl Karlsen ved Brønnøysundregistrene i en pressemelding.

Trine Grung på sin side hevder i dag overfor TV 2 at regnskapet er levert.

– Alt fra 2013 er nå levert og skal være i orden. Dette selskapet har ikke vært i bruk uten at jeg dermed sier det er greit å ikke levere det, er en pliktig til å levere. Jeg bruker andre selskaper i dag, og har gjort det lenge, sier Trine Grung til TV 2.

Tvangsavvlikling er i realiteten det samme som konkurs.

Trine Grung har i årevis hatt et tett samarbeid med Norges største bloggere. Chills AS ble opprettet i 2011 med Grung som daglig leder og eier.

Selskapet jobber med kampanjer innen sosiale medier for bedrifter. Hun har undervist i nettsidestruktur, kameratrening og digital markedsføring.

Trine Grung var programleder i TVNorge i perioden fra 2005 til 2008.

I 2008 skulle hun lede programmet Bli ny: Mor og datter på TVNorge, men fikk ikke fornyet kontrakt etter at hun hadde kritisert TVNorge-kollega Elin Tvedt på sin blogg.