Gigant-tabben reddet bryllupet

Hell i uhell for Readings sisteskanse.

Arsenal slo Reading 2-1 etter ekstraomganger i FA-cupens semifinale lørdag kveld.

Den store snakkisen etter kampen var Readings Adam Federicis kjempebrøler, som sørget for at The Gunners skal tilbake til Wembley i slutten av mai.

– Det er en kanontabbe. Bildet av at han skjønner at ballen går i mål er et grusomt bilde, både for Federici og alle som holder med Reading. Det er fryktelige greier. Han gikk gråtende av matten, sa Kasper Wikestad i tirsdagens Premier Leaks.

KNUST: Adam Federici klarte ikke holde tårene tilbake etter kampen.
KNUST: Adam Federici klarte ikke holde tårene tilbake etter kampen.

Etter oppgjøret tok australieren til Twitter for å beklage sin involvering.

– Jeg vil bare takke for alle meldinger og hvor lei meg jeg er for tabben. Det er en del av å være målvakt og jeg er sikker på at det vil gjøre meg sterkere.

Readings sisteskanse klarte ikke å holde tårene tilbake da han forlot Wembley-matta. Men nå viser det seg at Federici kanskje hadde andre planer for FA Cup-helgen.

Han skal nemlig gifte seg med sin utkårede Micaela Gardner i Firenze siste helgen i mai.

Om keepertabben var bevisst er det heller få som tror, men det er hvert fall ingen tvil om at Readings sisteskanse sparte seg for mye logistikkproblemer.

– Ingen tror han gjorde det med vilje, men jeg tipper han skulle ønske han hadde planlagt bryllupet helgen etter, sier en kilde i klubben.