KJEKK SKUESPILLER: Patrick Dempsey på premieren av filmen «Transformers 3» i Berlin, 2011. Foto: Scanpix.
KJEKK SKUESPILLER: Patrick Dempsey på premieren av filmen «Transformers 3» i Berlin, 2011. Foto: Scanpix.

«McDreamy» kan få sparken fra Grey's Anatomy

Skuespilleren Patrick Dempseys (49) divanykker går regissøren på nervene.

Patrick Dempseys rolle som Dr. Derek Shepherd i «Grey's Anatomy» kan brått få en slutt. Ifølge kilder av magasinet Page Six, skal divanykkene til skuespilleren ha gjort regissør Shonda Rhimes rasende.

Skrevet ut av serien

ABC-serien sendte piloten i 2005, med Dr. Shepherd i en av hovedrollene allerede fra første episode.

I november i fjor ble Dempseys karakter skrevet ut fra serien, da Dr. Dempsey fikk en jobb i en annen by. Skuespilleren har i ettertid kommet tilbake til settet for å spille inn korte scener i serien.

– Det er stor sannsynlighet for at vi ikke får se Derek på en stund ... Tiden vil komme, men det kan bli lenge til, uttalte Rhimes til Entertainment Weekly etter karakteren ble flyttet.

Nå går ryktene om at det har oppstått drama i kulissene.

– Patrick har oppført seg som en diva, og har føket i tottene på Shonda. Hun suspenderte han for en stund, og ryktene på settet tilsier at han ikke vil komme tilbake på fulltid, sier kilder til Page Six.

Kravstore stjerner

Dette er ikke første gang skuespillerne i serien har laget kvalm på settet. Etter både Katherine Heighl og Isaiah Washington satt seg på bakbeina, har regissøren lite til overs for kravstore stjerner.

Washington fikk sparken i 2007 etter en stor krangel med Dempsey. Heigl forlot serien i 2010, etter Rhimes fortalte The Hollywood Reporter at hun ikke godtok «drittslenging eller frekke folk».

Klar for nye utfordringer

Serien nærmer seg slutten på sesong 11, og Dempsey som er midt i en skilsmisse, har selv uttalt at enden er nær for hans rolle i TV-serien.

– «Grey's» har vært en velsignelse for meg og har latt meg gjøre alt dette. Men jeg ser fremover nå, kreativt sett, sier Dempsey.

Se «Grey's Anatomy» på TV 2, tirsdager kl.21.40.

Se flere episoder på TV 2 Sumo.