BEKYMRINGSFULLT: Gareth Bale måtte gi seg med en leggskade i helgen, noe som gjorde Cristiano Ronaldo bekymret. Bale kan være satt ut av spill i flere uker.   AFP PHOTO/ GERARD JULIEN
BEKYMRINGSFULLT: Gareth Bale måtte gi seg med en leggskade i helgen, noe som gjorde Cristiano Ronaldo bekymret. Bale kan være satt ut av spill i flere uker. AFP PHOTO/ GERARD JULIEN

Bale ute med leggskade – mister trolig Mesterliga-kvartfinale

Waliseren kan være ute i flere uker med muskelskade.

Real Madrid-stjernen Gareth Bale mister trolig returkampen i mesterligaens kvartfinale mot Atlético Madrid onsdag.

Waliseren gikk av banen etter bare fem minutter da Real Madrid slet seg til 3-1-seier over Malaga i La Liga lørdag. Mandag bekreftet den spanske storklubben at Bale har pådratt seg en skade i leggen.

– Undersøkelser som er gjort av Bale, viser at han har en muskelskade i sin venstre legg, melder Real Madrid på sine nettsider.

Flere av stjernene sliter
Klubben skriver ingenting om hvor lenge waliseren er ute, men mye tyder på at onsdagens mesterligakamp kommer for tidlig. Der er i så fall meget dårlig nytt for trener Carlo Ancelotti.

Kroatiske Luka Modric ble også skadd lørdag og kan være ute resten av årets sesong. I tillegg måtte franske Karim Benzema stå over lørdagens seriekamp med en skade.

Det første kvartfinalemøtet mellom de to Madrid-lagene endte 0-0. Dermed har Real en vanskelig oppgave foran seg hjemme på Santiago Bernabéu.

Iniesta friskmeldt
Da er det bedre nyheter for Barcelona og Andrés Iniesta. Han spiller tirsdagens returkamp i mesterligaens kvartfinale mot Paris St. Germain. Midtbaneveteranen pådro seg en stygg smell i bekkenet i lagenes første møte i Paris for en uke siden. Siden har det hersket usikkerhet rundt om han ville rekke returkampen. Mandag fikk Barcelona-sjef Luis Enrique gode nyheter.

– Andrés Iniesta har fått grønt lys av det medisinske støtteapparatet, opplyste den katalanske storklubben på sine nettsider.

Barcelona vant det første kvartfinalemøtet i Frankrike 3-1 og har et strålende utgangspunkt foran tirsdagens returkamp. Paris St. Germain må score tre ganger for å sende Lionel Messi og co. ut av turneringen. (©NTB)