VÅKEN: Bobbi Kristina Brown (22) er våken, ifølge faren Bobby Brown. Her er Bobbi Kristina Brown under en filmpremiere i Los Angeles i 2012. FOTO: Jordan Strauss/Invision
VÅKEN: Bobbi Kristina Brown (22) er våken, ifølge faren Bobby Brown. Her er Bobbi Kristina Brown under en filmpremiere i Los Angeles i 2012. FOTO: Jordan Strauss/Invision

Bobby Brown: – Bobbi Kristina (22) er våken

En video i sosiale medier viser artisten som forteller publikum at datteren har våknet fra koma. 

Bobby Brown fortalte konsertpublikumet sitt lørdag kveld lokal tid at datteren, Bobbi Kristina Brown (22), er våken. Bobbi Kristina Brown ble lagt i kunstig koma etter at hun ble funnet livløs i badekaret sitt i slutten av januar.

Konserten fant sted i storbyen Dallas i den amerikanske delstaten Texas. 

Dette melder nyhetsbyrået AP.

– Hun ser meg

En video som sirkulerer i sosiale medier viser artisten som forteller konsertgjengerne dette.

– Bobbi er våken. Hun ser meg, sier artisten.

Uklart om hun har våknet fra koma

Det fremstår imidlertid som uklart om datteren faktisk har våknet fra koma. En kilde forteller til People at 22-åringen ikke har våknet.

– Såvidt jeg vet, så har det ikke vært noen forandring. Vi håper og ber til Gud om et mirakel. Vi overlater det til Gud, sier kilden i familien.

Browns advokat, Christopher Brown, har så langt ikke ønsket å kommentere saken.

Faren tar avgjørelsene

Bobbi Kristina Brown er avdøde Whitney Houston og Bobby Browns eneste datter. Etter at Bobbi Kristina ble funnet livløs, er både hun og familien blitt utsatt for en flom av rykter. Ryktene har siden roet seg noe, men datteren kjemper fremdeles for livet. 

Bobbi Kristina er tidligere blitt tatt ut av kunstig koma, men opplevde da enorme anfall. Legene ble tvunget til å legge henne i kunstig koma igjen.

En kilde har tidligere fortalt at det er faren som tar alle de medisinske avgjørelsene.