FLOTT PAR: Louise Angelica og John Arne Riise. (FOTO: STELLA PICTURES)
FLOTT PAR: Louise Angelica og John Arne Riise. (FOTO: STELLA PICTURES)

John Arne Riise slår tilbake mot drittslenging på Facebook

– Man blir jo litt satt ut av hva voksne folk klarer å få ut av seg, skriver Riise i sitt siste innlegg.

Fredag skrev John Arne Riise (34) et innlegg på bloggen sin der han svarte ærlig på 50 spørsmål. 

Voldsom respons

Saken ble plukket opp av flere medier, blant annet av TV2.no. Saken ble lagt ut på våre Facebook-sider, og responsen lot ikke vente på seg. 

– Man blir jo litt satt ut av hva folk, ja voksne folk, faktisk klarer å få ut av seg bak en dataskjerm! De er så jævlig tøffe og store i kjeften at de tror de er konger/dronninger hele gjengen, skriver han i et nytt blogginnlegg som er publisert i dag.

For av de mange hundre kommentarene som kom på Facebook, var mesteparten av det negative slaget. Ordbruken var til tider svært grov.

– Jeg tar meg ikke nær av dette, men er det allikevel ok? Kan bare tenke meg hvordan andre bloggere har det. Jeg vet nå etter at jeg begynte å blogge at andre får mye verre kommentarer enn meg, fortsetter han.

Hyller bloggere

Han skriver videre at han gjerne går i krigen for dem som blir mobbet på nett av andre mennesker. 

– Det er tydelig at å være blogger, uttrykke sine meninger, tjene penger og vise sitt liv er et utsatt tema. Det er nesten så jeg blir med på Bloggerne bare for å irritere mer, slår han fast.

Se Bloggerne på TV 2 Sumo – krever innlogging

Riise stiller så alle som slenger dritt tre spørsmål i innlegget sitt, før han oppmuntrer alle som blogger til å stå på videre.

– Dere har virkelig fått min respekt. Du er kommet dit du er fordi du er den du er og har troen på deg selv. Glem aldri det, lovpriser han andre bloggere.