ÅPENHJERTIG: Jeremy Clarkson uttaler seg for første gang om hendelsene som førte til at han fikk sparken fra BBC. (FOTO: SCANPIX)
ÅPENHJERTIG: Jeremy Clarkson uttaler seg for første gang om hendelsene som førte til at han fikk sparken fra BBC. (FOTO: SCANPIX)

Stresset Jeremy Clarkson (55) var redd for kreftsykdom

TV-stjernen fryktet han var kreftsyk da han gikk løs på Top Gear-produsenten. 

Bare dager før det fatale angrepet som til slutt førte til at Clarkson ble sparket, fikk den populære Top Gear-programlederen beskjed om at han kanskje hadde kreft i en kul på tungen.

Kreftbeskjed

– Alt gikk galt den dagen, sier han til The Mail on Sunday.

Hendelsen hvor han skal ha slått produsenten Oisin Tymon skapte voldsomme reaksjoner, og etter mye om og men endte det hele opp med at BBC sparket Clarkson.

– To dager før opptrinnet fikk jeg vite av legen min at jeg kanskje hadde kreft på tungen, og at jeg måtte sjekke dette opp så fort som mulig, sier han.

Jobbet mye

Men Clarkson dro ikke til legen. Istedenfor stresset han seg mer opp grunnet travle tider med programmet sitt.

– Programmet kom alltid først og vi var midt i innspillingen av nye Top Gear-episoder, forklarer han i intervjuet som er gjengitt av Daily Mail.

27 år i BBC

Det viste seg og ikke være kreft, og Clarkson er i dag frisk som en fisk. Dagen han havnet i håndgemeng med produsenten beskriver han som den mest stressende dagen han hadde i løpet av sine 27 år i BBC.

– Alt gikk galt, og det gikk som det gikk. Men alle har jo stressende dager, og de fleste håndterer det bedre enn meg, sier han videre.

Han sier den siste tiden har vært tung. I 2012 ble han skilt, og i januar i år mistet han moren sin. Resultatet ble at han begravde seg i jobb.

Nye prosjekter

– Jeg følte meg dårlig fordi jeg hadde mistet hjemmet mitt og moren min. Det første til at jeg bare ble enda mer opphengt i jobben, og nå hadde jeg, helt idiotisk, også mistet den.

Men Clarkson er i gang med jobbingen igjen. Han forteller fansen at han er i gang med et nytt konsept som handler om, overraskende nok, biler.