GÅR FOR HAZARD: Arsene Wenger mener Hazard har vært årets spiller - Burnleys manager Sean Dyche mener Alexis Sanchez har vært i en egen klasse for Arsenal.
GÅR FOR HAZARD: Arsene Wenger mener Hazard har vært årets spiller - Burnleys manager Sean Dyche mener Alexis Sanchez har vært i en egen klasse for Arsenal.

Wenger stemmer på Chelsea-stjerne som årets spiller

Sjekk hvem et utvalg av managerne i Premier League mener bør stikke av med «årets spiller»-utmerkelsen.

Den engelske spillerforeningen (PFA) offentliggjorde tidligere de seks stjernene som er nominert til årets spiller i Premier League.

Chelsea toppscorer Diego Costa, Liverpools playmaker Philippe Coutinho, Tottenham-kometen Harry Kane, Manchester United-keeper David De Gea, Arsenal-stjernen Alexis Sanchez og Chelseas driblekunstner Eden Hazard er kandidatene som kjemper om den gjeve utmerkelsen.

Wenger går for Hazard
Avisen The Mirror har i forbindelse med kåringen spurt et utvalg managere i Premier League om hvem de mener fortjener den prestisjetunge prisen.

Arsenals Arsene Wenger vil gi sin stemme til en Chelsea-spiller.

– Hazard…. Sterling…. Kanskje har jeg glemt noen. Kanskje Hazard, svarer Wenger på spørsmål om hvem han vil gi sin stemme til hvis han må utelate egne spillere.

Swanseas manager Garry Monk mener Tottenhams spisskomet Harry Kane fortjener utmerkelsen.

– Hazard har vært briljant, men med tanke på den innflytelsen en enkeltspiller har hatt på laget denne sesongen, så må prisen gå til Harry Kane, fastslår han.

– Det var uventet for de fleste at en så ung spiller skulle score så mange mål, og i tillegg få debuten på landslaget. Han har vært fantastisk denne sesongen, utdyper Monk.

Tidligere Stoke-manager Tony Pulis, som nå har overtatt som manager i West Brom, vil gi prisen til Chelseas belgiske landslagsstjerne Eden Hazard.

– Jeg vil gi prisen til Hazard. Jeg mener at han vært helt fantastisk for Chelsea denne sesongen. Det er mange gode spillere å velge mellom, men jeg får for Hazard, fastslår han overfor The Mirror.

– Sanchez har vært i en egen klasse
Ikke alle er imidlertid enig at Eden Hazard har vært den beste spilleren i Premier League. Burnley-manager Sean Dyche sier Alexis Sanchez har vært i en egen klasse denne sesongen.

– Spillerne mine sier at Hazard har vært årets spiller. Men den beste spilleren vi har møtt denne sesongen er Alexis Sanchez. Han har vært i en egen klasse for Arsenal denne sesongen, sier Dyche, og utdyper:

– Sanchez har virkelig prestert etter at Arsenal betalte så mye penger ham. At han har lykkes i en liga mange sliter med å tilpasse seg, sier de meste, mener han.

Sist sesong ble Liverpools Luis Suárez kåret til årets spiller av spillerne selv. Årets unge spiller ble da Chelseas Eden Hazard.

Her er kandidatene til årets spiller i Premier League:

Diego Costa, Chelsea
Eden Hazard, Chelsea
David De Gea, Manchester United
Harry Kane, Tottenham
Alexis Sanchez, Arsenal
Philippe Coutinho, Liverpool

Årets unge spiller:

Philippe Coutinho, Liverpool
Raheem Sterling, Liverpool
Thibaut Courtois, Chelsea
Eden Hazard, Chelsea
Harry Kane, Tottenham
David de Gea, Manchester United