Ravi  innrømmer dame-problemer i ny singel

Den nye låta «Du, Du, Du, Du, Du» handler om norske gutters elendige sjekkekunnskaper.

Det er snart ti år siden Ivar «Ravi» Johansen (38) ga ut sitt siste album og nå er han igjen aktuell med ny singel og snart album i kjent Ravi-stil.

Den nye låta «Du, Du, Du, Du, Du», handler om gutters elendige sjekke-egenskaper, noe han selv kjenner seg igjen i. I musikkvideoen er det Stella Mwangi, Ravi prøver å sjekke opp.

 

SKATER: Ravi er gammel skater og har store ferdigheter. Han kan fortsatt imponere damene med skatingen sin. Foto : TV 2/ Steinar Saltvik
SKATER: Ravi er gammel skater og har store ferdigheter. Han kan fortsatt imponere damene med skatingen sin. Foto : TV 2/ Steinar Saltvik

– Jeg er en skikkelig dårlig sjekker, jeg er heldigvis klar over det. Sjekking vil alltid være litt klumsete, hvis du ikke er helt digital og bare skriver iskalde meldinger på nettet. Jeg er veldig glad i dagsjekking, ansikt til ansikt avslutter Ravi til TV 2.

Comeback

Han har ikke ligget på latsiden siden han slapp sin siste plate i 2006, og har jobbet som programleder på TV 2, NRK og TV3, samt hatt flere kreative prosjekter.

Nå har tiden kommet for å gi fansen noe nytt og et nytt album kan ventes i slutten av april. Han ser ikke på utgivelsen som et comeback.

– Jeg er ikke så glad i comebacks, og jeg er veldig stolt av at jeg har sagt at jeg aldri har slutta i motsetning til endel andre artister. Det viktigste er musikken, og det er det samme for meg om jeg kommer, går, er borte eller er tilbake. Det viktigste for meg er å lage musikk som folk liker sier Ravi til TV 2.

Datteren er fan

Ravi har datteren Else (5), og hun er stor fan av Pappa og det rare språket hans, Ravisk.

– Datteren min er fan, og det er veldig kult. Hun har veldig god smak, avslutter Ravi.