BEST? Keeperlegende mener Thibaut Courtois er bedre enn De Gea.
BEST? Keeperlegende mener Thibaut Courtois er bedre enn De Gea.

Keeperlegende: – Courtois bedre enn De Gea

Arsenals keeperhelt er ikke i tvil.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Se Chelsea - Manchester United lørdag fra kl. 18.30

Chelseas Thibaut Courtois og Manchester Uniteds David De Gea blir regnes to av verdens beste keepere for øyeblikket.

Belgias landslagskeeper Courtois har storspilt mellom stengene for Chelsea, mens De Gea har reddet flere poeng for Manchester United med sine mesterlige redninger denne sesongen.

Lørdag kan de to stjernekeeperne bli avgjørende for hvem som vinner storkampen mellom Chelsea og Manchester United på Stamford Bridge.

– Han er den beste
Fotballfansen har i lang til diskutert hvem som er den beste keeperen av Courtois og De Gea. Arsenals keeperlegende David Seaman, som fikk med seg 75 landskamper for England i løpet av sin karriere, er ikke i tvil om hvem han foretrekker.

– For meg er det ingen tvil om at Courtois er den beste. Han har vært solid hele sesongen og virkelig vist sin klasse. Han har ikke alltid hatt like å gjøre for Chelsea denne sesongen, men de gangene han har blitt satt på prøve så har Courtois vært helt fantastisk, sier David Seaman til Sky Sports.

Seaman legger samtidig ikke skjul på at også David De Geas prestasjoner har imponert denne sesongen.

– De Gea hadde en varierende start på sin karriere på Old Trafford. Men nå har han vist karakter og vist alle hvorfor Manchester United signerte ham. Han er en kvalitetskeeper som har vist noen strålende redninger, mener den tidligere Arsenal-keeperen.

– Selv den beste kan gjøre feil
Selv om Courtois har fått mye ros for sin innsats denne sesongen, fikk Belgias landslagskeeper høre det i engelske medier etter at han slapp inn et skudd fra Stokes Charlie Adam tidligere denne sesongen.

Seaman trøster Chelsea-keeperen med at selv den beste kan gjøre feil.

– Ser du bort i fra målet til Charlie Adam, så har Courtois hatt en briljant sesong. Slike tabber er ikke noe å bekymre seg for – for det kan skje de beste, poengterer Seaman.

Se Chelsea - Manchester United lørdag fra kl. 18.30