PÅ BENKEN: Radamel Falcao har stort sett sittet på benken for Manchester United.
PÅ BENKEN: Radamel Falcao har stort sett sittet på benken for Manchester United.

Fotballryktene:
– Liverpool vil kvitte seg med Balotelli for å få råd til Falcao

Og Borussia Dortmund-stjernene er fritt vilt etter Jürgen Klopps avgang.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Vi fortsetter å trekke nellikspiker ut av en stadig mer rynkete appelsin.

Nå er det 76 dager igjen til overgangsvinduet åpner, og det igjen blir fri flyt av arbeidskraft mellom fotballklubber i Europa.

Da skal overflødig daukjøtt renskes bort fra spillerstallene og erstattes med det som skal bli de nye publikumsfavorittene.

Mario Balotelli ble hentet inn for å bli den nye Liverpool-yndlingen denne sesongen. Men italieneren har kanskje ikke helt innfridd forventningene som ble stilt til ham. Nå skal Liverpool-ledelsen ha bestemt seg for å kvitte seg med Balotelli for å rydde plass i lønnsbudsjettet for en annen Premier League-flopp. Ifølge Daily Star tror Brendan Rodgers at han kan gi Radamel Falcao tilbake selvtilliten og gjøre ham til Europas mest målfarlige spiller igjen. Og han er villig til å gi colombianeren det dobbelte av det han ikke vil gi Raheem Sterling i lønn for å få ham til klubben. Etter å ha sett Falcao for Manchester United denne sesongen, så skjønner en godt at Rodgers vil sprenge lønnsbudsjettet sitt for å få ham.

Det er vel på tide å blåse liv i Jevgen Konopljanka-ryktene igjen. Ukrainerens kontrakt er i ferd med å gå ut med Dnepr. Dermed kan det bli en mulighet for Liverpool-ledelsen til å peke nese til ukrainerne ved å hente ham gratis. Liverpool trodde de hadde sikret seg kantspilleren for halvannet år siden, bare for å få beskjed om å heve budet sitt da det meste var klart. Tutto Mercato Web mener at Liverpool fortsatt vil ha Konopljanka.

En som kan være på vei bort fra Liverpool er Lucas Leiva. Brasilianeren er blitt koblet til Napoli i det som føles som en evighet. Men nå skal også Inter ha kommet på banen. Inter-trener Roberto Mancini har fortsatt Yaya Toure som sitt førstevalg som ny midtbanesjef, men Daily Mail skriver at Leiva og Alex Song er andre alternativer dersom han ikke får City-spilleren.

Jose Mourinho har visse standarder. En av tingene han krever av spillerne sine er innsats. Og klarer man ikke å innfri portugiserens krav, så er det rett ut. En som ikke har vist den viljen til å kjempe som kreves, er Oscar. Ifølge Daily Mirror har Mourinho nå bestemt seg for å la brasilianeren få fortsette fotballkarrieren et annet sted. Både Juventus og Liverpool har vist interesse for 23-åringen, som fortsatt har til gode å spille 90 minutter i en kamp i 2015.

En som har vist vilje til å kjempe til krampen tar ham, er West Ham-spiss Enner Valencia. Ecuadorianeren har imponert Mourinho i sin debutsesong i Premier League. Daily Mail skriver at Mourinho vil hente Valencia til Stamford Bridge til sommeren. Mourinho vil ha et større utvalg av spisser å ta av neste sesong. Loic Remy er mer skadet enn frisk, mens Didier Drogba er så gammel at han snart er klar for en pensjonisttilværelse. I tillegg til Valencia, så vil Patrick Bamford bli tilbudt en ny langtidskontrakt. Chelsea håper Bamford kan bli deres Harry Kane. Kane tilbrakte forrige sesong på lån i Championship, og har tatt Premier League med storm denne sesongen. Og i motsetning til Kane, så har Bamford faktisk gjort seg bemerket på nest øverste nivå.

I likhet med Manchester City, så trenger Chelsea tilførsel av engelskmenn. Og en som allerede er blitt koblet til City er Tottenhams Danny Rose. Heller ikke Chelsea har engelsk venstreback, og ifølge Metro har Mourinho kastet seg inn i kampen om Rose.

Onsdag kom nyheten om at Jürgen Klopp gir seg som trener i Borussia Dortmund. Og da kommer selvsagt meldingene om spillerflukt fra klubben. Arsenal har vist interesse for midtbanespilleren Ilkay Gündogan. Men nå skal Manchester City ha meldt seg på i kampen. Daily Mirror skriver at City vil ha Gündogan som et ledd i generasjonsskiftet de vil foreta på midtbanen sin.

Sky Sports mener at Arsene Wenger driver og lusker i buskene i Dortmund, og har seriøse planer om å få med seg både en og to spillere, i tillegg til Gündogan. Marco Reus besøkte The Gunners i fjor sommer, og skal være aktuell igjen nå som Klopp er borte. Hurtigtoget Pierre-Emerick Aubameyang er en annen kar på ønskelisten til Wenger.

Alle vet at Wenger får svettetokter når for mange i spillertroppen hans begynner å nærme seg 30 år. Derfor kommer det ikke som noen stor bombe at han gjerne vil ha Italias største forsvarstalent Daniele Rugani. Ifølge Football Italia skal The Gunners stå klar med et bud på nærmere 150 millioner kroner for 20-åringen, som har vært utlånt av Juventus til Empoli denne sesongen.

The Gunners kan også komme til å gjøre et fremstøt overfor Valencias meget talentfulle venstreback Jose Luis Gaya. Valencia skal ha gitt opp planene om å få Gaya til å signere en ny kontrakt, noe som gjør at 19-åringen har en utkjøpsklausul på i overkant av 150 millioner kroner, skriver Super Deporte.

Mye Arsenal denne dagen. Ifølge Metro skal The Gunners være interessert i å hente Roma-angriperen Juan Iturbe. Argentineren vil koste dem rundt 250 millioner kroner.

Georginio Wijnaldum har vært i imponerende form for PSV Eindhoven denne sesongen, og skal ha en stor del av æren for at Hallvar Thoresens gamle klubb stormer mot seriegull i Nederland. Og nå er PSV-kapteinen klar for større utfordringer. Ifølge Daily Star skal både Arsenal og Manchester United har hatt speidere for å kikke på 24-åringen.

Men det er ikke den eneste spilleren Manchester United-speiderne har kikket på når de har sett PSV i aksjon. For The Times skriver at de røde djevlene skal bruke nærmere 800 millioner kroner på å hente tre spillere. En av dem er PSVs toppscorer Memphis Depay. De øvrige er Dortmund-stopper Mats Hummels og Southamptons høyreback Nathaniel Clyne

Ingen har flere målgivende pasninger i Premier League i 2015 enn QPRs Matt Phillips. Nå kan midtbanespilleren føle seg trygg på at det blir Premier League-spill neste sesong, uansett hvordan det går med londonklubben. For Southampton ønsker å hente ham til å servere Graziano Pelle med pasninger, skriver Daily Mirror.

En annen som også kan dukke opp i Southampton-trøye neste sesong er Tonny Trindade de Vilhena. Ifølge Voetbal International skal midtbanespilleren ha gitt Feyenoord beskjed om at han vil vekk til sommeren. Det var Ronald Koeman som ga 20-åringen muligheten på seniornivå i Rotterdam-klubben, og har fortsatt et godt forhold til ham.

Quiz:
I går spurte vi hvem som er den eneste landslagsmanageren som aldri fikk ledet England i kamp på Wembley.

Svaret er Sven-Göran Eriksson. Wembley ble ombygget i årene svensken var landslagssjef for Three Lions.

Steffen Olsen var førstemann med riktig svar, og får navnet sitt i dagens rykter.

Dagens spørsmål er av det mer kuriøse slaget, og ikke det enkleste å google seg frem til. David Seaman bar sin bart med stolthet i mange år mellom stengene for England.

Men hvem er den siste spilleren som har scoret mål for England, mens han hadde bart?

Og da snakker vi bare bart. Ikke skjegg.

Svaret kan du skrive i kommentarfeltet på Facebook.