Robinson: Se brevet som førte Lars Helge tilbake til eks-kjæresten

For tre år siden ble det slutt mellom Lars Helge og Irena. Men oppholdet på Robinson-øya gjorde at  de fant kjærligheten tilbake igjen. Se øyeblikket som førte dem sammen igjen. 

Tårene fløt i strie strømmer blant deltakerne i Robinson-ekspedisjonen på søndag.

En hemmelig overraskelse

Etter mange uker i total isolering på en strand på Filippinene kom plutselig kjente og kjære ansikter ruslende inn på stranden der deltakerne gjorde seg klare til ukens kappestrid. Familie, venner og kjærester til deltakerne var i all hemmelighet fløyet inn fra Norge for en mulighet til å tilbringe en kveld sammen med sine kjære.

Brøt sammen i gråt

Det ble spesielt emosjonelt for Lars Helge (40) som brøt totalt sammen i tårer da eks-samboeren Irena Ognjenovic (35) stille kom gående mot ham på stranden.

– Jenta, mi. Jeg elsker deg! var det eneste Lars Helge klarte å få fram før han knakk sammen i gråt.

Mistet hverandre

For tre år siden var paret samboere men bestemte seg for å gå hvert til sitt. Sammen har de sønnen Niklas og i søndagens episode kunne seerne helt klart se at de fortsatt hadde sterke følelser for hverandre.

– Å få møte Irena igjen og få lov til å spise middag med henne her nede...det er helt sykt, fortalte en overveldet Lars Helge under middagen på stranden.

Reiste med glede

Det var derfor ingen sorgtynget Lars Helge som måtte forlate ekspedisjonen etter å ha blitt stemt ut av konkurransen.

– Jeg har forandret meg som menneske under dette oppholdet og jeg tror det er noen der hjemme som gleder seg til å se meg igjen, for de kommer til å møte en helt annen Lars Helge og det er noe jeg gleder meg til sjøl også, fortalte han rett etter utstemmingen.

Et håndskrevet kjærlighetsbrev

Hjemme på fastlandet ventet Irena på rommet hans og fortalte at hun hadde noe til ham.

– Jeg har skrevet et brev til deg som jeg ville at du skulle lese når du røk ut av konkurransen, fortalte hun til Lars Helge.

Se Lars Helge lese opp brevet i videoen øverst

Venter nytt barn

Paret er i dag sammen igjen og venter barn nummer to. I et nylig intervju med God kveld Norge avslørte de også navnet på det kommende barnet.

– Det er en gutt og han skal faktisk hete Fillip, som i Filippinene, fortalte en glad Lars Helge og siktet til at opptakene til årets Robinsonekspedisjon skjedde på Filippinene.