KAN BLI LYSEBLÅ: Raheem Sterling kan bli å se i Manchester Citys lyseblå trøye neste sesong. AFP PHOTO / OLI SCARFF
KAN BLI LYSEBLÅ: Raheem Sterling kan bli å se i Manchester Citys lyseblå trøye neste sesong. AFP PHOTO / OLI SCARFF

Fotballryktene:
– Manchester City bruker en halv milliard på Sterling

Og Manchester United henter tysk verdensmester.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Sesongen er på hell og ovegangsvinduet kommer nærmere og nærmere. 

Og da kommer ryktene tettere og tettere.

Våren er rett og slett nydelig for dem som er glad i fotball.

Manchester City skal som kjent kvitte seg med mange kilo med overbetalt daukjøtt i sommer. Men selv om troppen deres er dyr, så er den ganske så tynn. Derfor er det behov for påfyll. Mens Arsenal har trukket seg unna Raheem Sterling etter de siste dagers avsløringer av at Liverpool-spilleren liker å inhalere både fra piper og ballonger, så skal City være villig til å bruke over en halv milliard på Liverpool-rebellen, skriver Daily Mail.

Daily Mirror hevder at overgangssummen neppe blir så stor dersom Sterling blir City-spiller. Men de kan samtidig melde at klubben ønsker å hente Pep Guardiola til å overta etter Manuel Pellegrini, som ikke akkurat har hatt en heldig hånd med de lyseblå denne sesongen.

I prosjektet «Få tak i unge engelskmenn, slik at vi kan stille full tropp i Champions League» har City nå kommet frem til at Aaron Cresswell er en fin kar å ha dersom de klarer å kvitte seg med Aleksander Kolarov og/eller Gael Clichy. 25-åringen har imponert i sin første sesong i Premier League for West Ham, skriver The Times.

En annen kar på vei bort fra Etihad Stadium er James Milner. Midtbanespilleren er ikke fornøyd med tilværelsen som britisk alibi og superreserve. Nå har han latt kontrakten sin løpe ut, og ved sesongslutt er han en fri mann. Nå frir han til Arsenal, som han gjerne vil spille for. Men han utelukker heller ikke lenger at han setter navnetrekket sitt på en ny kontrakt med City, melder The Sun.

Liverpool ønsker å hente Theo Walcott fra Arsenal. 26-åringen har ett år igjen av kontrakten sin med The Gunners til sommeren, og får knapt et innhopp av Arsene Wenger for tiden. Likevel krever han et kraftig lønnshopp fra de 1,2 millionene han har i uken nå. Så spørs det om Liverpool vil gi Walcott mer enn de er villig til å gi Sterling – etter at de har kjøpt ham fra Arsenal. Daily Mirror skriver at The Gunners vil starte kontraktsforhandlingene med hurtigtoget så fort sesongen er over.

Mathieu Debuchy ble hentet til Arsenal fra Newcastle for å erstatte Bacary Sagna. Men etter en god start, så har store deler av sesongen blitt ødelagt av skader for franskmannen. Og i hans skadefravær, så har både Hector Bellerin og Calum Chambers imponert på høyrebacken. Nå skriver Le 10 Sport at Paris Saint-Germain vil ha 29-åringen dersom Gregory van der Wiel forsvinner til Manchester United i sommer.

Men det er slett ikke sikkert at det blir van der Wiel som blir Manchester Uniteds nye høyreback. For ifølge Daily Mirror så er klubben i ferd med å bli enig med Southampton om en overgang for Nathaniel ClyneLouis van Gaal kan se ut til å slå to fluer i en smekk. For det kan se ut til at han klarer å kvitte seg med Javier Hernandez i samme slengen. For Southampton-manager Ronald Koeman kan tenke seg den meksikanske erten på topp neste sesong.

Manchester United er også optimister med tanke på å sikre seg Sami Khedira. Tyskerens kontrakt med Real Madrid går ut ved sesongslutt, og ingen klubber har vært interessert i å innfri kravet hans om 1,7 millioner kroner i uken for å ligge på benken til fysioterapeuten. Men ifølge The Sun så har Manchester United funnet ut at dette er vel anvendte penger for den skadeforfulgte midtbanespilleren. Det er bare blitt tre kamper fra  start for ham denne sesongen, og bare en gang har Khedira fått spille samtlige 90 minutter for Real Madrid.

Unge, offensive midtbanespillere fra Brasil. Det er noe som ligger Jose Mourinhos hjerte nært. Nå bekrefter 19 år gamle Nathan at han er på vei til Chelsea. Atletico Paranaense-spilleren skal til medisinsk test i England, før overgangen til drøyt 50 millioner kroner er i boks, skriver The Telegraph.

Mario Balotelli var en gang en av verdens beste spisser. Selv mener han nok at han fortsatt er det, men prestasjonene hans for Liverpool bygger kanskje ikke helt oppunder den karakteristikken. Men uansett hvor dårlig han gjør det i England, så er «Super-Mario» alltid velkommen hjemme i Italia. Nå er det Sampdoria som varsler at de veldig gjerne vil ha 24-åringen neste sesong, skriver Gazzetta dello Sport.

Swansea har hatt speidere på tur rundt i Europa. Ifølge Le 10 Sport har klubben nå kommet med et kontraktstilbud til Marseilles Andre Ayew. Ghaneseren står uten kontrakt ved sesongslutt, og har ikke lagt skjul på at han kan tenke seg å spille i Premier League.

Men han er ikke den eneste bosmanspilleren som er på Garry Monks radar. South Wales Evening Post skriver at den østerrikske landslagskapteinen Christian Fuchs kan ende opp på Liberty Stadium før neste sesong starter. Venstrebackens kontrakt med Schalke 04 går snart ut.

Tottenham har vært flinke til å identifisere lovende unggutter de siste årene. Og nå har de lagt sine øyne på 1860 Münchens Julian Weigl. Den storvokste midtbanespilleren har imponert denne sesongen, men Spurs får konkurranse av Borussia Dortmund, som også vil ha 19-åringen, skriver Daily Mirror. Spurs vil også prøve å snappe sveitsiske Fabian Schär før West Ham får ham på kontrakt.

Quiz: I går spurte vi hvem som er de fem eldste spillerne som har scoret i Premier League. Svaret på det er: Teddy SheringhamDean WindassRyan GiggsStuart Pearce og Graham Alexander

Den første med riktig svar var Ingar Skillinghaug. Heder og ære til ham.

Dagens spørsmål er hvilken landslagsmanager for England fikk aldri muligheten til å lede Three Lions i kamp på Wembley?

Skriv svaret ditt i kommentarfeltet til saken på Facebook.