ÆRLIG SUPERMODELL: Den norskættede modellen Chrissy Teigen (29) hylles på Instagram etter å ha lagt ut et ærlig bilde. Foto: Stella Pictures og Instagram
ÆRLIG SUPERMODELL: Den norskættede modellen Chrissy Teigen (29) hylles på Instagram etter å ha lagt ut et ærlig bilde. Foto: Stella Pictures og Instagram

Norsk supermodell hylles etter det ærlige bildet

Chrissy Teigen (29) viser at også supermodeller er som alle andre.

Som oftest legger den norskættede modellen Chrissy Teigen (29) ut bilder av maten hun lager, og selfies fra fester hun deltar på med popstjerne-mannen John Legend.

Men på mandag la hun ut et bilde på Instagram av lårene sine fylt med blåmerker, skriver Daily Mail. 

Bildet viser henne i en avslappende positur, med bena i kryss, etter en lang dag med matlaging.

Ærlig modell

En oppmerksom følger av supermodellen på Instagram la merke til at hun også hadde strekkmerker på bena og Chrissy Teigen svarte følgende.

– Blåmerkene er der fordi jeg har slått borti håndtakene til kjøkkenskuffene i en uke. Ønsker også strekkmerkene velkommen, skrev hun på Instagram.

Bildet har i skrivende stund over 105.000 likes på Instagram, og mange har takket for at modellen viser en ærlig side av seg selv.

– Jeg har stor respekt for det du har gjort. Jeg har også blåmerker, og oppmuntrer når noen våger å vise de frem, skriver en følger av supermodellen på Instagram.

For tjukk

Teigen har tidligere fortalt at hun fikk sparken som modell fra Forever 21, en av de største kleskjedene i USA, fordi hun ble ansett for tjukk for oppdraget.

– Jeg dukket opp på jobben, og de spurte om å ta et bilde av meg. De sendte bildet til min agent som ringte til meg mens jeg satt i sminken. Hun sa at jeg måtte forlate jobben fordi de hadde sagt at jeg var for tjukk, fortalte Teigen i et intervju med Du Jour.

Modellen som har norsk far og thailandsk mor, giftet seg med John Legend i Italia i 2013. Musikeren fridde på Maldivene i 2011.