MÅLSCORER: Samarbeidet mellom Messi, Neymar og Suarez blomstrer. (AP Photo/Manu Fernandez)
MÅLSCORER: Samarbeidet mellom Messi, Neymar og Suarez blomstrer. (AP Photo/Manu Fernandez)

Rekdal tror på Barcelona

Champions League på menyen - og Nordmenn involvert i store hockeykamper.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

KÄRPÄT OULU - TAPPARA (LIIGA40) H: 1,75 U: 3,75 B: 3,20
Seriemesterne og regjerende SM-mestere Kärpät innfridde forventningene i sluttspillet, og er klare for finaler. Det ble ikke enkelt, de måtte gå syv kamper mot JYP. Men de vant alle fire hjemmekampene, og er klare for en ny finalerunde. Alexander Bonsaksen og Tappara imponerte da de kom tilbake fra 1-3 i kamper til å slå ut Lukko Rauma i semifinalene, men her skal de opp mot Finlands beste lag. Tappara har dog god statistikk mot Kärpät, Bonsaksen har vært med på å slå de to ganger siden han ankom Finland. Men her er Kärpät favoritter.

SKA ST. PETERSBURG - AK BARS (KHL) H: 1,75 U: 3,75 B: 3,20
Gagarin Cup, kamp 3. Patrick Thoresen og SKA St. Petersburg skrev historie da de var under 0-3 i kamper mot storfavorittene CSKA Moskva i semifinalene - de slo tilbake med fire strake seire, og Thoresen spilte en nøkkelrolle. Nå leder de 2-0 i kamper over AK Bars fra Kazan etter å ha vunnet to strake på bortebane 4-2 og 1-0. AK Bars er et stort, tøft og defensivt lag, og de vant den østre divisjonen i KHL. Men det er en kvalitetsforskjell på topplagene i øst og vest, og SKA er nå klokkeklare favoritter til å løfte Gagarin Cup.

PSG - BARCELONA (CHAMPIONS LEAGUE) H: 3,95 U: 3,45 B: 1,75
Chelseas overmenn PSG tok sitt første trofé i helga med 4-0 over Bastia i Coupe de la Ligue, til tross for at Bastia-fansen møtte meget mannssterke opp fra Korsika. PSG er i form nå, slo Lorient, Marseille og Saint-Etienne i tur og orden før Bastia. Kan vinne fire troféer denne sesongen. Barca spilte 2-2 borte mot vanskelige Sevilla i helga, hadde en seiersrekke på ni strake i alle konkurranser før det. Zlatan må sone karantene her etter å ha blitt utvist, og dermed faller det mye press på Edison Cavani.