Dortmund feirer scoring mot Liverpool i FIFA 15. Skjermbilde: EA Sports
Dortmund feirer scoring mot Liverpool i FIFA 15. Skjermbilde: EA Sports

Hvilket studiested er Norges beste i FIFA 15?

TV 2 Sporten inviterer til studentturnering i det populære fotballspillet.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

For svært mange studenter er studentkroen en viktig møteplass, og FIFA-serien er Norges mest spilte videospill fordi det er underholdende, samlende og sosialt.

TV 2 Sporten, i samarbeid med Gamer.no, Electronic Arts og Microsoft inviterer herved til et uhøytidelig, nettbasert mesterskap i FIFA 15 mellom studiesteder rundt om i landet, og spillingen foregår på den lokale kroen.

 Disse studiestedene er påmeldt:

  • Universitetet i Oslo
  • BI Oslo
  • Det akademiske kvarter, Bergen
  • Universitetet i Stavanger
  • NMBU, Ås
  • Universitetet i Tromsø
  • Norges Handelshøyskole
  • Studentersamfundet i Trondheim

Hver deltakende kro vil motta en Xbox One-konsoll og et spill, og må deretter plukke ut to spillere som skal representere sitt miljø i turneringen.

Turneringen spilles to mot to, og det anbefales at hvert studiested gjennomfører en kvalifiseringsturnering for å plukke ut hvilke to som skal representere skolen når mesterskapet starter.

Kvalifisering gjennomføres i disse dager. 

Fredag 24. april klokken 18:00 starter den nasjonale turneringen. Mesterskapet starter med et gruppespill som deretter leder inn til et sluttspill og en avgjørende finale. Både gruppespill, sluttspill og finale spilles over nettet, fra den lokale kroen.

10 000 kroner i premie.

Vinnerne mottar et gavekort til en verdi av 10 000 kroner som kan brukes til å fornye datautstyret eller annet teknologisk utstyr på den lokale studentkroen. I tillegg får man en spillpakke fra Electronic Arts. Konsollen og FIFA 15-spillet kan beholdes av studentkroen etter turneringen, uansett resultat.

Denne artikkelen ble først publisert på Gamer.no.

Turneringen arrangeres i samarbeid mellom TV 2 Sporten, Gamer.no, Electronic Arts og Microsoft.