STRAFFE: Rekdal myser på et bilde av en kjent scoring i Marseille.
Foto: Vegard Wivestad Grøtt / NTB scanpix
STRAFFE: Rekdal myser på et bilde av en kjent scoring i Marseille. Foto: Vegard Wivestad Grøtt / NTB scanpix

Rekdal tipper på Vålerenga

Tror Vålerenga slår Røa i Toppserien - og sjekk dramatikken i engelsk ligafotball!

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

VÅLERENGA - RØA (TOPPSERIEN) H: 2,10 U: 3,70 B: 2,40
Oslo-derby i Toppserien. Vålerenga tapte 1-3 for Klepp på bortebane i serieåpningen for to uker siden. Tar imot Røa i hjemmeåpningen, Røa som slo Amazon Grimstad 3-2 i sin første kamp denne sesongen. Forrige sesong endte disse lagene midt på tabellen, Røa bare to poeng foran Vålerenga. Rekdal tror Enga-jentene tar tre poeng i hjemmepremieren.

YEOVIL - SHEFFIELD UTD (LEAGUE ONE) H: 3,80 U: 3,35 B: 1,70
Yeovil Town er klare for nedrykk til League Two. Ligger helt sist med bare 34 poeng fra 42 kamper, men klarte faktisk 1-1 mot bunnkollega Notts County sist. Nitrist for Notts County, som fortsatt har mulighet til å holde seg oppe. Yeovil hadde seks strake tap før det. Sheffield United kan mer eller mindre sikre play-off med seier her, de har bare ett tap på de siste åtte kampene. Terry Kennedy og Jamie Murphy kan være ute for Sheffield United, men dette er en kamp de absolutt bør vinne, mot en klubb som har rykket ned.

HARTLEPOOL - ACC. STANLEY (LEAGUE TWO) H: 2,10 U: 3,10 B: 2,85
Hartlepool kjemper for livet i bunnen av tabellen. Med fire kamper igjen å spille ligger de bare ett poeng foran Tranmere Rovers, og tre poeng foran Cheltenham Town. Her gjelder det å gi alt for å unngå nedrykk til Conference. Hartlepool har to strake tap for Southend og York, men møter her et Accrington Stanley uten noe å spille for. De har mer eller mindre sikret plassen med 51 poeng mot Hartlepools 40, men har tatt poeng titt og ofte i det siste. Allikevel, Hartlepool spiller med ryggen mot veggen og trenger desperat poeng.