Nektet å gi Ødegaard vurdering på spillerbørsen

Den Real Madrid-baserte avisen AS mener den norske unggutten var for lite involvert.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Martin Ødegaard-kritikken i spanske medier fortsetter med uforminsket styrke.

Se høydepunkter fra Castilla-kampen Ødegaard ble byttet ut i øverst!

FIKK IKKE VURDERING: AS nektet å gi Martin Ødegaard vurdering på spillerbørsen etter den forrige Castilla-kampen. Faksmilie: AS
FIKK IKKE VURDERING: AS nektet å gi Martin Ødegaard vurdering på spillerbørsen etter den forrige Castilla-kampen. Faksmilie: AS

Forrige uke skrev den Madrid-baserte avisen AS at Castilla-trenerne synes at laget spiller mer som et lag med ti spillere på banen enn med Martin Ødegaard som ellevtemann.

– Han vil bare være med Cristiano Ronaldo. Jeg vet hva jeg skriver om. Dette er virkeligheten. Han vil ikke trene med dem, og derfor får han ingen relasjoner til medspillerne. Castilla-trenerne mener at han får mer ut av å trene med jevnaldrende, ikke voksne menn på 30 år som er gift og har barn, utydpet journalisten bak artikkelen, Frédéric Hermel, overfor TV 2 Sporten.

Nektet å gi vurdering på spillerbørsen
Søndag var Ødegaard tilbake i Castillas startoppstillingen i oppgjøret mot Tudelano i Madrid.

Men nordmannen fikk bare 64 minutter på banen før han ble byttet ut – til pipekonsert fra publikum, skriver AS.

Den spanske avisen AS mener Ødegaard var så lite involvert i spillet og spilte en så dårlig kamp at han ikke fortjente å bli gitt en vurdering på spillerbørsen som strekker seg på en skala fra null til tre.

– Castilla var på vei til å tape helt til Ødegaard gikk av banen. Castilla uten Ødegaard var bedre enn Castilla med Ødegaard, fastlår avisen.

– Må lære seg å håndtere kritikken
La Liga-ekspert Petter Veland mener Ødegaard må venne seg til å bli kritisert i media – og bruke kritikken til å slå tilbake.

– Martin Ødegaard må lære seg å håndtere og leve med dette. Det kommer bare til å øke i omgang i årene som kommer. Jo større stjerne Ødegaard blir, jo større blir overskriftene og løgnene, sa Veland til TV 2 Sporten om AS’ kritikk.

– Derfor må han bare finne noen mekanismer som kan stenge dette ute. Enten må han ikke bry seg og ikke lese aviser. Eller må han vise sterk psyke og bruke det som en motivasjon for å vise at ingen skal ha noe å kritisere ham for, poengterte han.