Her blir Chelsea-spilleren truffet av en lighter 

Branislav Ivanovic ble truffet av gjenstand, men José Mourinho svarte diplomatisk etter situasjonen på Loftus Road.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Se Premier League på TV 2 Sport Premium og TV 2 Sumo!

Chelsea sikret seg tre viktige poeng i toppstriden i Premier League søndag, men for noen av QPR-supporterne kokte det over da Cesc Fàbregas satte inn matchvinnerscoringen to minutter før slutt.

Videobildene øverst i saken som viser Chelsea-spillernes feiring var ikke en del av den opprinnelige TV-produksjonen, men bilder vist i ettertid viser tydelig at Branislav Ivanovic blir truffet av en lighter som kastes fra QPR-tribunen.

Flere andre objekter blir også kastet i retning de feirende bortelagsspillerne.

Se slow-motion bildene i sakens videovindu øverst!

Slik skaffer du deg TV 2 Sport Premium

Mourinho: – Om noen kaster mynter på deg, putt de i lomma
Mange hadde kanskje ventet at José Mourinho skulle rase etter  situasjonen, men portugiseren inntok rollen som diplomat.

– Kampen gikk for seg slik den burde på banen og på tribunen. Det er ikke enkelt alltid å kontrollere seg på slutten av en viktig kamp, sa han.

Han fikk deretter spørsmål om hva spillerne bør gjøre om det kastes ting fra tribunen.

– Om noen kaster mynter på deg, putt de i lomma. Alle trenger penger. Kaster de en sjokolade, spis den. Det er ikke noe problem, svarte han.

Til tross for Mourinhos diplomati melder britiske medier allikevel i dag at FA avventer dommer Andre Marriners rapport før de eventuelt skal se nærmere på hendelsen. 

– Vi ønsker ingenting kastet inn på banen. Fiendtlighet mellom supportere kan gå for langt. Hvis det er tilfellet, vil vi be dem om ikke å komme igjen, sier QPR-manager Chris Ramsey etter hendelsene. 

Slik skaffer du deg TV 2 Sport Premium

NTB/TV 2