ØNSKET AV UNITED: Får Louis van Gaal viljen sin, så spiller Thiago Silva og Edinson Cavani for Manchester United neste sesong.  AFP PHOTO / FRANCK FIFE
ØNSKET AV UNITED: Får Louis van Gaal viljen sin, så spiller Thiago Silva og Edinson Cavani for Manchester United neste sesong. AFP PHOTO / FRANCK FIFE

Fotballryktene:
– Manchester United vil hente PSG-duo

Og Arsenal tror de har sikret seg argentinsk supertalent.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Så var dagen kommet. Dagen da det var 79 dager igjen til overgangsvinduet åpner.

Nå starter for alvor jakten på forsterkninger foran neste sesong.

Speiderne har allerede vært sendt verden rundt, og nå begynner ting å bli mer konkret.

Ryktene om at Edinson Cavani kan være på vei til Manchester United har gått lenge, men manager Louis van Gaal kan godt tenke seg å få med seg en spiller til når han først skal forhandle med klubbledelsen i Paris Saint-Germain. Daily Mirror hevder i hvert fall at brasilianske Thiago Silva nå er førstevalget hans som midtstopper. Håpet er at drøyt 600 millioner kroner skal være nok til å få duoen til Old Trafford. Og på reservebenken har van Gaal en kar som PSG lenge har vært interessert i. Og Angel di Maria har ikke lagt skjul på at han veldig gjerne kunne tenke seg å få sett Eiffeltårnet.

Byrival City ble ydmyket i gårsdagens Manchester-derby, og de lyseblå innser etter hvert at troppen må forynges. Tidligere City-manager Roberto Mancini vil bidra til generasjonsskiftet med å hente tre mann til Inter. Yaya Toure er på feil side av 30-tallet, mens både James Milner og Samir Nasri nærmer seg 30 år. Men Mancini tror han kan få noen gode sesonger til ut av midtbanetrioen. Og det vil frigjøre lønnsmidler innunder Financial Fair Play for City. Dermed kan de hente inn nye og yngre krefter, skriver Daily Mail.

En som kan være med på å få ned snittalderen på midtbanen til City er Kevin de Bruyne. The Times skriver at 23-åringen er førstevalget for de lyseblå når overgangsvinduet åpner. Og Manchester City skal være villig til å betale over en halv milliard kroner for å hente belgieren, som Chelsea dumpet i Wolfsburg for under 200 millioner for et drøyt år siden.

Arsenal-ledelsen skal være overbevist om at de har sikret seg det argentinske stortalentet Maxi Romero. Daily Mirror skriver at Arsenal og Velez Sarsfield skal være enig om en overgangssum, og uklarheter rundt en tredjeparts eierskap skal være ute av verden. Dermed ligger veien åpen for at 16-åringen skal bli Arsenal-spiller.

En annen argentiner som kan være på vei til Arsenal er Gonzalo Higuain. Spissen var så godt som klar for klubben for to sesonger siden, men Arsene Wenger lot ham gå til Napoli da han trodde han skulle få Luis Suarez fra Liverpool. Og alle som husker historien, vet at Wenger endte opp med null og niks den sommeren. Nå melder Fichajes at Wenger har bestemt seg for å gjøre et nytt forsøk på å få Higuain til Emiates.

En som kan være på vei bort fra Arsenal er Carl Jenkinson. 23-åringen har imponert på utlån til West Ham, men samtidig har både Mathieu Debuchy og Hector Bellerin imponert enda mer på høyrebacken i Arsenal. Og med Glen Johnson på vei bort, så er Liverpool på jakt etter ny høyreback. Men West Ham har ingen planer om å la Jenkinson flytte fra London, og vurderer å by godt over 100 millioner kroner for å gjøre overgangen permanent, skriver Daily Star.

Da Liverpool ikke fikk Alexis Sanchez i fjor sommer, skal det ha åpnet øynene for klubbledelsen på Anfield. De innser nå at de ikke kan handle fra samme hylle som topplagene i Premier League. Dermed har Brendan Rodgers nå lagt sine øyner på gamleklubben Swansea når han skal forsterke laget foran neste sesong. Ifølge Metro ønsker han å hente Ashley Williams til Anfield til sommeren. Rodgers gjorde 29-åringen til kaptein i Swansea, og tror han er mannen som kan tette forsvaret til Liverpool.

Chelsea skal også ha seg en midtstopper. Jose Mourinho innser at John Terry begynner å bli gammel og ser seg om etter et yngre alternativ. Og 30 år gamle Miranda er jo en ungfole i forhold. Daily Mirror skriver at Mourinho vil utnytte at brasilianeren bare har ett år igjen av kontrakten sin med Atletico Madrid og få ham billig til sommeren.

Newcastle trenger en spiss som scorer mål, mens Queens Park Rangers må balansere regnskapene dersom de må ta steget ned i Championship neste sesong. Slikt fører til spekulasjoner. Og ifølge The Sun har klubbeier Mike Ashley sagt go til et kjøp av QPR-toppscoreren Charlie Austin. Newcastle-eieren skal være villig til å betale over 100 millioner for 25-åringen.