Fredrikstad  20150406.
1. divisjon fotball menn 2015: Fredrikstad - Brann (1-1). Branns keeper Alex Horwath (t.v.) jubler etter å ha reddet straffen til FFKs Steffen Nystrøm i førstedivisjonskampen i fotball mellom FFK og Brann på Fredrikstad stadion.
Foto: Jon Olav Nesvold / NTB scanpix
Fredrikstad 20150406. 1. divisjon fotball menn 2015: Fredrikstad - Brann (1-1). Branns keeper Alex Horwath (t.v.) jubler etter å ha reddet straffen til FFKs Steffen Nystrøm i førstedivisjonskampen i fotball mellom FFK og Brann på Fredrikstad stadion. Foto: Jon Olav Nesvold / NTB scanpix

Rekdal tror Brann vinner

Spør årets første seier for Brann i OBOS-ligaen i mandagens oddstips.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

KÄRPÄT - JYP JYVÄSKYLÄ (LIIGA40) H: 1,60 U: 3,25 B: 4,30
Begge semifinalene i det finske sluttspillet står 3-3 i kamper. I denne kampserien har hjemmelaget vunnet alle kampene, og derfor ser det meget bra ut for seriemester Kärpät, som har hjemmefordel i den avgjørende kamp syv. JYPs hjemmeseire har alle vært ettmålsseire, mens de to siste hjemmeseirene til Kärpät har endt hele 8-3 og 4-0. Det er verdt å merke seg, og selv om kampserien står på 3-3, har man en følelse av at JYP må bryte en barriere om de skal klare å vinne her.

BRANN - STRØMMEN (OBOS) H: 1,33 U: 4,40 B: 6,75
Huseklepp kunne blitt matchvinner i Fredrikstad i serieåpningen, men FFK slo tilbake på overtid og tok et poeng. Bittert for Brann, men uavgjort borte mot et lag som mener de er opprykkskandidater trenger ikke være dårlig. Her kommer hverdagen, en hjemmekamp mot et lag Brann “må” og “skal” slå. Strømmen tapte 0-1 for Hødd hjemme i serieåpningen. Strømmen er tippet å havne på tiende plass av TV 2s eksperter, Brann vinner nok denne.

GIF SUNDSVALL - HÄCKEN (ALLSVENSKAN) H: 3,05 U: 3,10 B: 2,05
Nyopprykkede GIF Sundsvall med sin andre hjemmekamp for sesongen. Den første, mot mesterne Malmø FF endte med 1-4 tap. Sist helg slo de lille Åtvidaberg 3-2 borte i en bra bortekamp av Giffarna. BK Häcken fra Göteborg kom på femteplass i Allsvenskan i fjor, og er et habilt lag på papiret. Har skuffet med 0-2 for nyopprykkede Hammarby, og 1-1 hjemme mot Djurgården i de to første seriekampene.