– Manchester United kan vinne serien allerede neste sesong

Erik Thorstvedt tror på snarlig suksess, mens Ronny Johnsen ser konturene av det samme som tok de røde djevlene til «the treble» i hans tid i klubben.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Manchester United-Manchester City 4-2
Se videosammendrag av kampen nederst i saken, og de tidligere norske landslagsspillernes samtale etter kampslutt øverst! 

Manchester United slo grusomt tilbake etter de siste årenes miserable Manchester-derbies, og vant 4-2 mot sine lyseblå byrivaler på Old Trafford søndag.

Les også: Manchester United utklasset City i byderbyet

I år var ikke oppgjøret en kamp om ligatittelen, slik det tidligere har vært, men TV 2s fotballekspert tror de røde djevlene kan komme til å kjempe om nettopp den allerede kommende sesong.

– Hvem skal dominere framover? Jeg gleder meg til neste sesong. Når jeg ser dette Manchester United-laget, så tenker jeg at de kan vinne neste sesong. Det kan gå veldig greit, sa Erik Thorstvedt etter kampslutt.

Se Thorstvedts utsagn i vinduet øverst!

Her skaffer du deg TV 2 Sport Premium 

Hvem har du på ditt lag? Spill Premier League-manager
Premier League i altomfotball.no: Tabell | Terminliste | Statistikk

– De har tatt en del poeng uten egentlig å spille bra, men nå er det plutselig som om pasningene er mye hardere, de bruker mindre tid på å bestemme seg for hva de skal gjøre og vinklene og trekantene sitter, sa TV 2s fotballekspert.

Thorstvedt mener dette har gått utover for eksempel Ángel Di María, som har vært ute av laget i de kampene det har klaffet for de røde djevlene.

– Van Gaal beholder den gjengen som har hatt suksess og spilt så bra. Akkurat nå ser det aldeles strålende ut. De er et ekstremt bra fotballag, sa Thorstvedt.

Treble-vinner Ronny Johnsen: – Framtiden ser veldig lys ut
Louis van Gaal har til stadighet sagt at det kom til å ta tid før Manchester United ville se bra ut, men Thorstvedts tidligere landslagskollega Ronny Johnsen ser nå konturene av et nytt mesterlag i sin gamle klubb.

– De siste fire kampene har du sett konturene av slik som United liker å fremstå. De er hurtigere framover og spiller en fin angrepsfotball. Man må tørre for å score mål, og det synes jeg man ser konturene av. De har unge spillere, som man må bygge videre på. Framtiden ser veldig lys ut nå, sa mannen som spilte for de røde djevlene mellom 1996 og 2002.

Thorstvedt la til at det trolig også vil komme nye forsterkninger til Louis van Gaals stjernespekkede mannskap.

– De kommer til å handle i slutt. Det er ikke slutt. Det er mer penger. Det er mer der det kommer fra. De kommer sannsynligvis til å handle enda mer, og bli enda sterkere til neste sesong, sa den tidligere Premier League-keeperen.

Her skaffer du deg TV 2 Sport Premium