Klikk for å endre bildetekst
Klikk for å endre bildetekst

Fotballrykter: – En av disse blir Uniteds neste superspiss

Og Chelsea skal ha sikret seg et nytt stortalent fra Brasil.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Sesongen nærmer seg slutten og overgangsvinduet nærmer seg åpning. For noen er det godt nytt – for andre er det dårlig nytt. For Manchester United-fansen ser det i alle fall ut til å være godt nytt.

Ifølge Daily Star skal nemlig Louis van Gaal planlegge et dobbelt kjøp fra Bayern München, som nå vurderer å kvitte seg med Robert Lewandowski og Bastian Schweinsteiger ved sesongslutt. Louis van Gaal har et mindre godt forhold til sistnevnte etter tiden i Bayern München, men skal likevel være interessert i den tyske ballfordeleren.

Det stopper imidlertid ikke der. Sunday Express skriver at Manchester United og PSG har innledet samtaler om Edinson Cavani. Uruguayaneren vil kunne kreve i overkant av tre millioner kroner i ukelønn, men på grunn av et dårlig forhold til Laurent Blanc skal han uansett være åpen for en miljøforandring.

Manchester United og Liverpool har havnet i en duell på overgangsmarkedet – en duell Manchester United ligger an til å vinne, skriver Mirror. Duellen handler om Memphis Depay fra PSV. Liverpool skal ikke være villige til å strekke seg særlig lenger enn 200 millioner kroner, mens Manchester United ser ut til å møte prisforlangende på 250 millioner kroner.

Det er heller ikke den eneste nederlandske vingen som kan være på vei til Manchester United. Bilal Ould-Chikh (17), omtalt som «den nye Robben». Louis van Gaal har festet blikket på unggutten, som også Milan og Fiorentina er interesserte i, skriver Sunday People

Chelsea, på sin side, skal ha sikret seg 19 år gamle Nathan fra Atletico Paranaense. Ifølge den brasilianske utgaven av ESPN vil overgangen koste i overkant av 50 millioner kroner. Brasilianeren ventes til London neste uke for medisinsk sjekk.