SKADEFRI: Endelig er "Moa" skadefri - søndag møter Stuttgart Werder Bremen til nedrykksduell. (AP Photo/Michael Probst)
SKADEFRI: Endelig er "Moa" skadefri - søndag møter Stuttgart Werder Bremen til nedrykksduell. (AP Photo/Michael Probst)

Langoddsen: Sjekk Rekdals oddsbombe!

Håndplukket tre kamper til over 8x innsatsen - sjekk ekspertanalysen!

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

STUTTGART - WERDER BREMEN (BUNDESLIGA) H: 2,00 U: 3,20 B: 3,00
VFB Stuttgart er et av tysk fotballs talentfabrikker, men a-laget sliter med manglende kontinuitet og vanstyre. Klubben har hatt tre trenere siden august 2013, da med nåværende manager Huub Stevens inne i sin andre periode på ett år. Han reddet klubben fra nedrykk forrige sesong, nå må han prøve igjen. Sist hjemmekamp vant Stuttgart 3-1 over Frankfurt, det var første ligaseier i 2015. Tapte ikke overraskende 1-3 for sterke Wolfsburg sist, møter her Werder Bremen som har klatret fra nedrykk til Europa League-utfordrer i løpet av vårsesongen. Snublet litt i det siste, klarte bare 0-0 mot Mainz 05 sist. Skadesituasjonen til Stuttgart er bedre enn på lenge, kun Didavi (M) er ute. Werder Bremen mangler viktige Prödl (F) med karantene, samt Caldirola (F) og Garcia (F) med skade.

HØNEFOSS - BRYNE (OBOS-LIGAEN) H: 2,05 U: 3,25 B: 2,90
Hønefoss fikk en sjokkstart på OBOS-ligaen, med 0-4 tap for Follo i første runde. Et meget overraskende tap mot nedrykkskandidaten på en ille tilredt bane. Nå er de hjemme på kunstgresset på Ringerike. Bryne tok en grei 2-1 seier over Nest-Sotra i seriestarten, og kommer med en del selvtillit her. De slo Hønefoss både hjemme og borte forrige sesong, men Hønefoss er spådd en bedre sesong. TV 2s eksperter har Hønefoss på en 4. plass, Bryne på 7. plass. Rekdal tror Hønefoss vinner på eget kunstgress.

NEST-SOTRA - ÅSANE (OBOS-LIGAEN) H: 2,00 U: 3,25 B: 3,00
Nest-Sotra trenes av tidligere VIF-assistent Michael Schjønberg, som Rekdal kjenner godt. Nest-Sotra er spådd på 11. plass av TV 2s eksperter, og fikk et hederlig 1-2 tap for Bryne i serieåpningen. Åsane på sin side vant hele 5-0 over Levanger hjemme, en utrolig start, men Levanger var også meget svake. Åsane er spådd helt sist i OBOS-ligaen av TV 2s eksperter. Disse lagene møttes i treningskamp i januar, da vant Nest-Sotra 3-1. Det spørs om Nest får til en sjokksesong som i fjor, men nå har de ett års erfaring på dette nivået, og bør kunne slå Åsane her.