Ramsey fant krysset - Arsenals tittelhåp lever

Aaron Ramsey scoret målet som sikret 1-0-seier over Burnley.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Burnley-Arsenal 0-1
Se videosammendrag av kampen i vinduet øverst!

Arsenal-toget stormer videre og lørdag tok Arséne Wengers lag sin åttende strake seier i Premier League da Burnley ble slått 1-0 på Turf Moor.

Aaron Ramsey scoret målet da han våkent plukket opp en andreball og dunket den opp i krysset i 1. omgang.

– Det er godt for ham å få det målet. Vi vet hvilke kvaliteter han har. Han satte den ballen akkurat der hvor Burnley-spillerne ikke kunne nå den, sa BBC-journalist Jacqui Oatley som gjestet TV 2s studio lørdag.

Har du Arsenal-stjerner på ditt lag? Spill Premier League-manager
Premier League i altomfotball.no: Tabell | Terminliste | Statistikk

– De gjorde livet vanskelig for oss. Det var vitalt å få det første målet i dag, sa Wenger etter kampslutt.

Sist Arsenal hadde en lengre rekke med seirer i Premier League var fra januar til mars 2004. Den gang vant de ni på rad, og vant til slutt serien.

Wenger: – De har to kamper til gode, men vi holder det gående
Seieren gjør at Arsenal for øyeblikket kun er fire poeng bak Chelsea, men som de fleste er klar over har de blå fra London to kamper til gode.

– For øyeblikket har de to kamper til gode, men vi holder det gående. Det er det viktigste. Derfor var seieren viktig for oss, sa Wenger.

Den første av de to kampene Chelsea har til gode spilles søndag, når José Mourinho tar med laget sitt til QPR for å møte et bunnlag som har alt å spille for.

– Det er ikke over ennå, men vi forventer fremdeles at Chelsea vinner det, sa Oatley i TV 2 studio.

Med andre ord lever fremdeles Arsenal-supporternes håp om ligagull.

I hvert fall enn så lenge...

Norske Fredrik Ulvestad var nok en gang på benken for Burnley, men heller ikke denne helgen ble det spilletid i Premier League på midtbanespilleren.

Lagoppstillinger:

Burnley: Tom Heaton - Kieran Trippier, Jason Shackell, Mike Duff, Ben Mee - George Boyd, David Jones, (Matthew Taylor, 90.) Scott Arfield, Ashley Barnes - Danny Ings, Sam Vokes

Arsenal: David Ospina - Héctor Bellerín, Per Mertesacker, Laurent Koscielny, Nacho Monreal - Sani Cazorla, Francis Coquelin - Aaron Ramsey, Mesut Özil, Alexis Sánchez (Calum Chambers, 90.) - Olivier Giroud (Danny Welbeck, 81.)