Paul Pogba blir garantert et hett navn til sommeren. AFP PHOTO / GIUSEPPE CACACE
Paul Pogba blir garantert et hett navn til sommeren. AFP PHOTO / GIUSEPPE CACACE

Fotballrykter: – Manchester-derby om Paul Pogba

Kommer han tilbake til Manchester United eller havner han hos erkerivalene?

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Søndag spilles derbyet mellom Manchester United og Manchester City. På overgangsmarkedet har de to klubbene angivelig startet slåsskampen allerede.

Ifølge Daily Star vil Manchester City tilby både Samir Nasri og Edin Dzeko i en megaavtale som vil sikre dem Juventus' store stjerne – Paul Pogba. Samme kilde skriver at Manchester United vil legge 550 millioner kroner samt Robin van Persie på bordet for å vinne kampen om franskmannen.

Italienske Tuttomercatoweb hevder, ifølge Express, at Juventus har bestemt seg for å selge Pogba og at Manchester United nå har etterspurt et møte med den italienske storklubben.

Pogba er heller ikke den eneste Serie A-spilleren som tiltrekker seg stor interesse fra Premier League. Palermo-president Maurizio Zamparini hevder at Juventus har tilbudt 315 millioner kroner for Paulo Dybala, men at han krever 360 for å slippe angriperen. Han sier også at Arsenal, Manchester City, PSG, Inter, Roma og Napoli vil ha argentineren.

Et annet hett spisstalent er Benficas brasilianer Goncalo Guedes. 18-åringen, som Arsenal sikler etter, har imidlertid signert en ny kontrakt for kort tid siden – med en utkjøpsklausul på over 400 millioner kroner, skriver Metro

Manchester United er likevel den suverent heteste klubben på ryktefronten. Ifølge Daily Mail planlegger Louis van Gaal å sende avgårde en halv milliard kroner til Dortmund for å sikre seg duoen Ilkay Gundogan og Mats Hummels

Hva så med Liverpool? Der handler for øyeblikket det meste om Raheem Sterlings fremtid. Ifølge ESPN har den unge angriperen bestemt seg for ikke å signere ny kontrakt ennå. I stedet vil han vente til sommeren og se om det kommer noen attraktive tilbud.