Oslo  20150406.
Eliteserien fotball 2015: Vålerenga-Strømsgodset. Petter Vaagan Moen og Lars Christopher Vilsvik (t.h.) snakker sammen under eliteseriekampen mellom Vålerenga og Strømsgodset på Ullevaal stadion mandag 2. påskedag.
Foto: Vegard Wivestad Grøtt / NTB scanpix
Oslo 20150406. Eliteserien fotball 2015: Vålerenga-Strømsgodset. Petter Vaagan Moen og Lars Christopher Vilsvik (t.h.) snakker sammen under eliteseriekampen mellom Vålerenga og Strømsgodset på Ullevaal stadion mandag 2. påskedag. Foto: Vegard Wivestad Grøtt / NTB scanpix

Rekdal tipper Godset-seier i derbyet

Sjekk lørdagskupongen med Molde, Godset og Ipswich - og les ekspertanalysen!

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

BODØ/GLIMT - MOLDE (TIPPELIGAEN) H: 4,25 U: 3,60 B: 1,67
Bodø/Glimt tapte 1-3 for nyopprykkede Sandefjord i seriepremieren. Det var ikke slik Glimt ønsket å starte sesongen, og oddstipset her tippet uavgjort i den kampen. Glimt var ikke noe dårlig hjemmelag i fjor, og spilte 1-1 mot Molde på Aspmyra i juni 2014. Molde tapte noe overraskende 1-2 for Odd, men når sant skal sies misset de på flere enorme målsjanser de vanligvis setter. De fikk en perlescoring av Elyounoussi, og det kommer han til å fortsette med. Dette blir ingen enkel kamp for Molde, og det er heller ingen bombe at gullkandidatene starter litt tregt, men etter tap i første kamp vil Molde gi alt her.

STRØMSGODSET - MJØNDALEN (TIPPELIGAEN) H: 1,50 U: 4,10 B: 5,00
Strømsgodset fikk bakoversveis i 1. omgang på Ullevål Stadion da Vålerenga styrte showet fullstendig. Zahid var et mareritt for Godset-forsvaret. De hevet seg etter pause, og kunne ha utlignet før VIF kontret inn 3-1. Mjøndalen slo Viking 1-0, noe ufortjent og med noe flaks. Dommerne var i fokus etter kampen. Dette er det store derbyet alle i Buskerud snakker om, og det er kanskje fristende for romantikerne å tro at Mjøndalen skal få noe ut av denne kampen. Alt presset ligger på Godset, som allerede har tapt serieåpningen, og er på hjemmebane her. Rekdal tror de takler det presset, og vinner derbykampen.

IPSWICH - BLACKPOOL (CHAMPIONSHIP) H: 1,22 U: 4,75 B: 9,40
Rekdal liker å tippe på hjemmefavoritter, og ingen er vel mer hjemmefavoritter enn Ipswich her. Blackpool er helt fortapt der de ligger sist på tabellen med bare 25 poeng fra 24 kamper. Et nedrykk mange mener ble bestilt allerede i sommer, da klubbens eier solgte unna omtrent hele stallen. Til seriestart hadde de knapt spillere nok til en startellver. De har dog spilt tre uavgjort på rad, men Ipswich har ikke har gitt opp drømmen om opprykk. Trenger en seier for å komme tilbake på vinnersporet etter å ha snublet mye i det siste, Ipswich tapte 1-2 for Huddersfield sist. Hjemme på Portman Road taper de sjelden, og i skrivende stund har de bare tre poeng opp til play-off.