Wiggins: – Kristoff har nådd et nytt nivå i år

Bradley Wiggins plasserer favorittstempelet på Alexander Kristoff før Paris-Roubaix.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Kortrijk (TV 2): Alexander Kristoff er mannen alle frykter i søndagens Paris-Roubaix. Etter sammenlagtseieren i De Panne, seieren i Flandern rundt og spurtseieren i Scheldeprijs har Kristoff for alvor vist seg som en av verdens beste syklister.

– Han har nådd et nytt nivå i år. Det virker som han kan gjøre alt. Han kan kjøre tempo, han vant Flandern. Jeg hadde ikke trodd at han kunne vinne i forrige uke, men han gjorde det. I mine øyne må han finne seg i å være favoritt, sier Bradley Wiggins.

– Alexander Kristoff har flydd den siste uken. Han er min store favoritt. Han må vi bli kvitt før spurten, sier regjerende Roubaix-vinner Niki Terpstra.

Har lagt hemmelig Kristoff-plan
Også lagkompisen Zdenek Stybar, som ble nummer fem i Paris-Roubaix i fjor, er imponert over det Kristoff har vist den siste tiden.

– Han er virkelig i god form. Kristoff er i vinnerhumør. Det blir vanskelig å slå ham, men vi må forsøke. Hvordan vi skal slå ham holder vi for oss selv til søndag, smiler tsjekkeren.

Kristoff aksepterer favorittstempelet
Selv skjønner Kristoff at han blir regnet som en av de største favorittene før søndagens "Helvete i Nord".

– Det er naturlig når jeg har gjort det så bra den siste uken, så det forstår jeg. Jeg forventer ikke at jeg skal vinne på søndag, det gjør jeg ikke. Samtidig hadde jeg ikke forventet å vinne så mye som jeg har gjort de siste ukene, så vi får se, sier Kristoff.