– Hadde lyst til å grine, men det kunne jeg jo ikke

Mjøndalen-spiller Ulrik Arneberg om rumpeskaden.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

En halvtime ut i seriepremieren mot Viking gikk Mjøndalens Ulrik Arneberg bokstavelig talt på ræv.

Etter en løpsduell mot Vikings Jon Dadi Bödvarsson, mistet midtstopperen fotfestet, falt og landet på venstre rumpeball før han sklei bortover asfalten som omringer gressmatten på Isachsen stadion.

Se situasjonen øverst!

– Akkurat med en gang var det jævlig vondt. Så vondt at jeg mest hadde lyst til å grine. Men det kan man jo ikke. Man vet man er på TV, og dessuten satt jo publikum bare noen meter fra meg, sier Arnberg til TV 2.

– Hva var det egentlig som skjedde?

– Jeg havnet i en løpsduell mot Bödvarsson, og så fikk jeg meg en liten dytt i siden. Deretter gikk jeg rett i asfalten og landet ganske hardt på den høyre rumpeballen. Jeg kjente det godt for å si det slik, forklarer 27-åringen.

– Fryktelig stivt
Videre sier Arneberg at han ikke var helt på topp resten av kampen.

– Det var fryktelig stivt. Men nå er jeg klar for innsats igjen, lover mannen som i fjor ble kåret til årets spiller i Mjøndalen.

Torsdag kveld la han ut et bilde av sin egen bakende på Instagram.

«Det koster tydeligvis mer å ta tre poeng i tippeligaen enn i 1div», skrev Arneberg under bildet.

Se Instagram-innlegget til høyre!

– Det har kommet delte reaksjoner
– He he, jeg får ta det med et glimt i øyet. Det var faktisk materialforvalteren vår (Lars Arne Nedberg) som først ville ta bilde av dette her. Og så var det vel en eller annen som sa at jeg måtte legge det ut.

– Hvordan reagerte de andre spillerne da de så deg i dusjen i dag?

– Det kom litt delte reaksjoner. Noen ble overrasket og spurte hva i alle dager som har skjedd. Men det ender alltid med latter, humrer Arneberg.