NORGESVENN: Chris Medina har vært på hyppige besøk i Norge. Her i Oslo i 2013. Foto: Stella Pictures
NORGESVENN: Chris Medina har vært på hyppige besøk i Norge. Her i Oslo i 2013. Foto: Stella Pictures

Chris Medina har fått seg norsk kjæreste

What Are Words-sangeren (31) falt for norske Silje Skylstad Gotaas (28).

Det er VG som torsdag melder at popstjernen Chris Medina (31) har blitt sammen med norske Silje Skylstad Gotaas (28).

– Ja, vi dater, bekrefter Medina til VG.

– Jeg husker da Silje skulle håndhilse på meg første gang. Hun veltet mitt og alle de andres glass på bordet – noe som resulterte i at all drikken rant over meg, sier Medina.

Silje Skylstad Gotaas avslører til Se og Hør at Medina er på besøk hos henne i Norge nå, men at han bor i Chicago og Los Angeles.

– Han er en morsom type som får meg til å le, og det ofte! For meg er det veldig viktig. Samtidig er han en veldig fin og varm person, men det kom kanskje ikke som en overraskelse, sier Silje til Se og Hør.

Gjorde det slutt med trafikkskadd kjæreste

Det er ett år siden Chris Medina gjorde det slutt med sin trafikkskadde kjæreste Juliana Ramos (30). Det var med kjærlighetssangen om båndet til sin skadde kjæreste, What Are Words, at Medina smeltet en hel verden for fire år siden.

Det var nemlig like før de to skulle gifte seg i 2009, at Ramos ble hardt skadd i en trafikkulykke og lå i koma i flere uker.

Medina forteller at familien hans har støttet han selv om han forlot Ramos.

– De ønsker at jeg skal være lykkelig uansett hva jeg velger i livet mitt. Så lenge jeg er fornøyd med det jeg gjør, støtter de meg, sier han til VG.

Norgesvenn

Etter at American Idol-deltakeren slo igjennom med låta, har han vært mange ganger i Norge. Han har gjestet den norske utgaven av Idol, besøkt God morgen Norge flere ganger, holdt en rekke konserter, sunget i begravelser og fått mange norske venner.