Her spyr Oilers-spilleren under finale-kampen

Tommy Kristiansen måtte ut med spysyken under finalekampen mot Storhamar. 

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Storhamar-Stavanger Oilers 5-3
Stavanger Oilers tapte onsdagens finalekamp mot Storhamar i Hamar OL-Amfi. For Tommy Kristiansen ble kampen på mange måter en tung affære. Oilers-forwarden ble nemlig dårlig underveis og kastet opp i en søppelbøtte ved siden av trener Petter Thoresen . 

Se hendelsen i videovinduet øverst på siden!

– Jeg følte meg slapp i første periode. Jeg følte at jeg ikke klarte å yte maks. Jeg klaget meg også i pausen. Da jeg kom i ut andre periode, kjente jeg at «nå er jeg dårlig» og spydde opp alt jeg hadde spist. Jeg ville spille videre. Jeg sa til legen at jeg ville forsøke litt til, men så gikk det ti sekunder før kastet jeg opp en gang til. Da nektet legen meg å fortsette, forteller Kristiansen til TV 2. 

Fikk oppdateringer av faren
Kristiansen gikk i garderoben og fortsatte å kaste opp.

– Jeg fikk ikke med meg resten av kampen. Jeg lå strak ut og spydde i garderoben. Men jeg fikk heldigvis spydd opp det som var, sier han og forteller videre at det var faren hans som måtte holde ham oppdatert på kampen via SMS. 

I tillegg til Kristiansen følte Oilers-keeper Ruben Smith seg uvel og valgte å forlate isen i andre periode. Backen Mats Larsen Mostue ble i samme periode sydd etter å ha fått et kutt over nesen. 

Kristiansen fikk seg en natt på enerom og varsler torsdag at han er tilbake til fredagens tredje finalemøte mellom de to lagene.

– Jeg fikk opp alt om skulle opp. Jeg har fått i meg litt mat i dag og føler meg mye bedre. Nå er jeg klar for å fullføre og ta dem. 

Stavanger Oilers-Storhamar ser du fredag kl. 19.00 på TV 2 Sportskanalen og Sumo.