Svenske fant videokamera i skogen – fikk bakoversveis da han så hva det inneholdt

Lastet opp klippet til Youtube for å etterlyse eieren.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

En gruppe fallskjermhoppere hadde tatt med seg et videokamera for å dokumentere øyeblikket da de kastet seg ut fra et fly over Skåne i Sverige.

Men i det øyeblikket kameraet løsnet fra en av fallskjermhopperne og falt mot bakken, tok denne historien en fascinerende vending.

FRITT FALL: Slik starter klippet...
FRITT FALL: Slik starter klippet...

Tilfeldig

For da Leif Örstadius var ute i skogen for å plukke sopp tidligere i høst fikk han plutselig øye på det lille GoPro-kameraet liggende på bakken, skriver Dagens Nyheter. Da Leifs sønn var på besøk i påsken, fikk han se den merkelige oppdagelsen faren hadde gjort i skogen. Overraskelsen ble stor da minnekortet viste seg å være intakt.

Videoklippet viser det som tilsynelatende er et helt vanlig fallskjermhopp. Men 1:31 ut i klippet begynner kameraet plutselig å spinne rundt i en voldsom fart mens bakken kommer nærmere og nærmere. Fallet varer i over et og et halv minutt før det til slutt treffer bakken.

Etterlyste eieren

Klippet gir en ubehagelig påminnelse om hva som skjer dersom fallskjermen ikke skulle løse seg ut i luften.

Da Kristoffer Örstadius lastet opp klippet til Youtube og etterlyste eieren fikk han etter kort tid napp hos en lokal fallskjermklubb som kjente seg igjen.