Joel Campbell kjemper med Carlos Bacca.  AFP PHOTO / JOSE
Joel Campbell kjemper med Carlos Bacca. AFP PHOTO / JOSE

Rekdals oddstips: Dramatikk i La Liga

Tror Villarreal kommer tilbake på vinnersporet mot Espanyol - sjekk ekspertanalysen!

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

ÅTVIDABERG - GIF SUNDSVALL (ALLSVENSKAN) H: 1,75 U: 3,30 B: 3,85
Lille Åtvidaberg imponerte forrige sesong, tok en åttende plass i Allsvenskan. Startet denne sesongen med 0-1 for IFK Göteborg borte, Thomas Rogne ble matchvinner for IFK. I fjor scoret de desidert minst av lagene på øvre halvdel, og blir neppe store underholdere i år heller. Nyopprykkede GIF Sundsvall fikk et brutalt møte med Allsvenskan i serieåpningen, “Giffarna” tapte 1-4 for Åge Hareide og Malmø FF. Har alltid entusiasme rundt klubben, Sundsvall, men har slitt med å etablere seg i Allsvenskan. Prøver igjen nå, og før serien har satt seg er det meste mulig. Rekdal tipper Åtvidaberg stikker av med seieren her, dog.

VILLARREAL - ESPANYOL (LA LIGA) H: 1,40 U: 3,75 B: 6,40
To lag som er ute av form. Villarreal har hatt en fremdragende sesong, men nå har de plutselig bare vunnet en av de siste åtte kampene. De tok dog et sterkt poeng borte mot Valencia sist, det er respektabelt. Espanyol har heller ikke vunnet på en stund, men de har spilt tre uavgjort på rad. Sist ble det 1-1 hjemme mot Elche, det er ganske svakt. Espanyol stiller også uten Salva Sevilla (M) og Juan Fuentes (F), som begge soner karantene. Villarreal mangler Cheryshev (M), Adrian Marin (F) og Bruno (M). 1,40 er ikke mye, men det er verdt å merke seg at tre av tapene til Villarreal nylig kom for sterke Sevilla - to i Europa League og en i serien. Med tanke på Espanyols form kan Villarreal finne tilbake til vinnersporet her.

VIBORG - VENDSSYSSEL (DAN 1. DIV) H: 1,50 U: 3,35 B: 4,75
Det er mange runder igjen av sesongen for disse lagene, men Viborg har føringen i divisjonen og øyner en retur til Superligaen. Har gått 9 strake kamper uten tap, det forrige tapet kom for nettopp Vendssyssel - det eneste laget som har slått Viborg denne sesongen. Her har Viborg et hevnmotiv. De vant 2-1 over Fredericia sist, og leder divisjonen med 50 poeng, ni poeng på AGF Aarhus, som har en kamp mindre spilt. Vendsssyssel har 34 poeng og er på fjerde plass. De viser dog dårlig form, har ikke vunnet på åtte kamper.