Hollywood-stjerne om møtet med Aksel Hennie:
– Du gjør dette pinlig

LOS ANGELES (TV 2): Skuespilleren The Rock (42), forteller om hans første møte med Aksel Hennie. 

– Jeg elsker Aksel!

Dwayne Johnson, bedre kjent som The Rock, holdt ikke tilbake lovord om Aksel Hennie da TV 2 møtte han i Los Angeles. 

Han forteller om første gang de to møttes på filmsettet til «Herkules». The Rock hadde blitt fortalt at Aksel Hennie er en av de største stjernen i Norge, og så for seg en fyr med et stort ego. 

– Men han er jo den kuleste fyren! Jeg elsker han! Vi hadde det fantastisk på innspillingen. Han var så dedikert til rollen og han var i enormt god form. 

– Ga du han treningstips? 

– Nei, han kom utrolig veltrent på settet. Jeg er en stor fan! 

Pinlig første møte

Men den første samtalen mellom de to stjernene ble litt klein, ifølge The Rock.

– Aksel kom bort til meg å sa: «Dude, jeg må bare fortelle deg det. Du er så kjekk i virkeligheten!», og jeg bare: «Takk Aksel! Du gjør dette pinlig.» 

STJERNER: Aksel Hennie og The Rock sammen på den røde løperen på Herkules-premieren i Los Angeles i 2014. FOTO: Stella Pictures
STJERNER: Aksel Hennie og The Rock sammen på den røde løperen på Herkules-premieren i Los Angeles i 2014. FOTO: Stella Pictures

Oppdragelsen av datteren

The Rock forteller at han og Aksel kom veldig godt overens, og de snakket blant annet mye om deres fellesnevner som fedre. 

– Vi snakket mye om døtrene våre og delte historier, sier The Rock, og forteller hva han synes er viktig i oppdragelsen. 

– Jeg prøver å vise datteren min verdien av hardt arbeid og verdien av penger. Jeg vil at hun skal være åpen og snill og ha respekt for familien og respekt for de eldre. Også skal jeg lære henne at det er hardt arbeid som gjelder! 

Beste øyeblikk med Paul Walker

The Rock er aktuell på norske kinoer med Fast and the Furious 7, som fikk en spesiell vending da en av Paul Walker omkom i en bilulykke og broren steppet inn for å ferdigstille filmen

Til TV 2 forteller han om det beste øyeblikket med kollega og venn Paul Walker. 

– Det var på settet. Klokka var tre på morgenen og jeg satte i bilen og ventet. Paul satte seg inn ved siden av meg, og ingen sa et ord. Vi bare satt der uten å si et ord til hverandre i 20 minutter. Begge var så trøtte og utslitte. Jeg savner han så mye!