Skjult kamera: Her blir Morten Ramm lurt trill rundt med sæd-spørsmål

Gikk fem på da Else Kåss Furuseth stilte ham et meget personlig spørsmål.

Onsdag kveld er det endelig klart for Else Kåss Furuseths nye talkshow Det er lov å være blid med Else.

Mye lys og varme

I serien skal TV2s festkaramell forsøke å spre lys og glede i en til tider grå og kjedelig hverdag.

En fast spalte i programmet heter «Else spør om for mye». Her spør hun norske kjendiser om tjenester som langt utover det man kan forvente fra en venn – og alt filmes med skjult kamera.

Filmer med skjult kamera

I onsdagens premiere er det Morten Ramm som får spørsmål om en litt uvanlig tjeneste. Kunne han tenke seg å donere bort sine sædceller til Else som begynner å bli «verpesjuk»?

Se klippet over

Vil tøye strikken

Selv mener Else at spalten er en slags forskning i menneskesinnet

KYSSETEST: Else Kåss Furuseth skal teste kysseferdigheten til norske menn. Først ute i testen er komiker Magnus Devold. Foto: Martin Østby/TV 2
KYSSETEST: Else Kåss Furuseth skal teste kysseferdigheten til norske menn. Først ute i testen er komiker Magnus Devold. Foto: Martin Østby/TV 2

– Jeg forsøker å teste hvor langt du kan tøye strikken og fikk vel egentlig bekreftet det jeg har visst at folk er veldig snille. Men det var godtvondt å se Morten prøve å ro seg ut av jobben, men siden han sa nei, så er det fortsatt mulig å melde seg som donor, forteller Else Kåss Furuseth til TV 2.

Fortsatt venner

Selv om hun husker det skjulte kameraklippet som fryktelig pinlig har det ikke gått utover vennskapet til Ramm.

– Han svarer på tekstmeldingene mine enda, han sendte til og med smilefjes, så jeg regner med at forholdet er i orden forteller Else.

Skal kysseteste Norge

I onsdagens Det er lov å være blid skal Else Kåss også teste kysseferdighetene til norske menn og først ute i kyssetesten er TVNorge-komiker Magnus Devold. Hvilket terningkast hun gir ham får du se i kveldens program er også Anne Rimmen er hovedgjest i sofaen.

Går Else Kåss over grensen når hun spør sin gode venn Morten Ramm om en litt uvanlig tjeneste? Se det skjulte kamera-klippet fra premieren på Elses nye underholdningsprogram Det er lov å være blid i vinduet øverst!

Det er lov å være blid med Else har premiere onsdag kl 21.40 på TV 2.