Klikk for å endre bildetekst
Klikk for å endre bildetekst

Fotballryktene: – City vil hente stjernetrio 

Og Chelsea kaster seg inn i kampen om «den nye Neymar». 

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Premier League-sesongen er i sluttfasen og det er siste sjanse for klubbene til å finsikte potensielle sommeroverganger.

Her er noen av ryktene de engelske avisene byr på  onsdag. 

Manchester City har så langt hatt en litt lunken sesong og ligger ni poeng bak serieleder Chelsea. Men planleggingen av en ny sesong er allerede godt i gang og en rekke spillere har blitt linket inn og ut av klubben. 

Ifølge The Daily Mail ønsker City seg flere engelske spillere på laget og har sett seg ut Liverpools Jordan Henderson og Arsenals Jack Wilshere. I tillegg har de fortsatt Raheem Sterling i kikkerten. City mister Frank Lampard og trolig også James Milner etter sesongen og dermed blir det enda færre engelskmenn i stallen. 

Men det er ikke bare engelske spillere de ønsker seg inn portene på Etihad. For Paul Pogba har snart vært koblet til samtlige storklubber i Europa. Og de lyseblå i Manchester er  intet unntak. Avisen skriver videre at City ser på franskmannen som Yaya Tourés langsiktige erstatter og at de skal være villige til å bruke Samir Nasri og Edin Dzeko som lokkemat for å overtale Juventus til å selge seg 22-åringen. 

Serieleder Chelsea  har kastet seg inn i kampen om det brasilianske stjerneskuddet Kenedy.  Kenedy – som kalles «den nye Neymar» – spiller for Fluminese og linkes stadig til en overgang til europeisk fotball. Han står på ønskelisten til blant andre Manchester United, Barcelona og Juventus. Ifølge nettstedet Football Insider skal Chelsea være villig til å bla opp rundt 75 millioner kroner for Kenedy. 

Vi beveger oss videre til Liverpool. Kontraktsforhandlingene til klubbens stjerneskudd Raheem Sterling nærmer seg en såpeopera  på linje med «EastEnders» i England. Brendan Rodgers har begynt å se seg ut en mulig erstatter for 20-åringen. Spanske Pedro er mannen de har sett seg ut på Anfield. 27-åringen vurderer ifølge Daily Mail sin fremtid på Camp Nou og kan ende opp i England. Avisen skriver at den spanske landslagsspilleren også trolig  blir et rimeligere alternativ enn Sterling.  

En mann som også er ønsket i Liverpool er Alex Mowatt. Den 20 år gamle midtbanespilleren har vært fast inventar på  Leeds denne sesongen og i tillegg til Liverpool er både Everton og West Ham interesserte i hans tjenester. Nå kaster også nedrykkstruede Hull seg inn i kampen. Ifølge The Mirror kan Hull komme til å legge 83 milloner kroner på bordet for å sikre seg den engelske U-landslagsspilleren. Leeds på sin side hevder at deres unge spillere ikke er til salgs.