Robert Lewandowski omsvermes av lagkamerater som feirer scoring mot Dortmund i helga.  REUTERS/Wolfgang Rattay
Robert Lewandowski omsvermes av lagkamerater som feirer scoring mot Dortmund i helga. REUTERS/Wolfgang Rattay

Rekdal tror på Bayern München

Møter Leverkusen til gigantoppgjør i cupen onsdag - sjekk Rekdals oddstips!

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

DEPORTIVO - CÓRDOBA (LA LIGA) H: 1,65 U: 3,15 B: 3,95
Cordoba har sprukket fullstendig, og kommer til å rykke ned fra La Liga etter en sesong. De står med ti strake tap, dog ingen store braktap. Sist tapte de 0-2 for Atletico Madrid hjemme, og i de siste ti kampene har de kun scoret i annehver kamp - bare ett mål hver gang. Gyllen mulighet for en annen nyopprykker, Deportivo La Coruna, til å ta tre ekstremt viktige poeng. Ligger kun ett poeng over nedrykksstreken i øyeblikket. Postiga (A), Salomao (M) og Wilk (M) er ute for Deportivo, mens Cordoba mangler Bouzon (F) med skade og Dani Pinillos (F) med karantene.

LEVERKUSEN - BAYERN (DFB POKAL) H: 3,75 U: 3,50 B: 1,70
Kvartfinale i den tyske cupen. Bayern München kommer til å vinne Bundesliga igjen, og de er også tittelforsvarere i denne konkurransen. Skal opp mot et tøft lag her, Leverkusen vant 4-0 over Hamburger SV i helga. HSV har dog nok en elendig sesong, og er ingen god målstokk. Bayern tapte overraskende 0-2 for Borussia Mönchengladbach nest sist, men slo tilbake med 1-0 over Borussia Dortmund i helga. Det var nok en deilig maktdemonstrasjon for Bayern å sette Dortmund på plass etter de har klatret mye på tabellen. Selv om Bayern sliter med skader på Robben, Schweinsteiger og Ribery tror Rekdal de klarer å ta Leverkusen her.

NORGE - NEDERLAND (PRIVATLANDSKAMP) H: 1,65 U: 3,50 B: 3,50
Treningskamp på Strømmen Stadion. Nederlenderne har kvalifisert seg for sitt første VM, som spilles i Canada i juni-juli. Norge og Nederland var i samme VM-kvalifiseringsgruppe, Norge vant gruppa to poeng foran Nederland som kvalifiserte seg via play-off. I kvalifiseringen vant Norge 2-1 borte, men de tapte 0-2 hjemme. Nederlandske Vivianne Miedema ble toppscorer i kvaliken. Norge har altså et tap å revansjere her, og Rekdal tror de gjør nettopp det.