Benteke-hat trick i målfest

Det endte til slutt uavgjort mellom Aston Villa og Queens Park Rangers.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Aston Villa-QPR 3-3

Videosammendrag av kampen ser du øverst!

Med sine tre scoringer burde Aston Villas Christian Benteke ha gjort nok til at alle poengene skulle bli igjen i Birmingham.

Men gjestene fra London scoret på det de fikk av sjanser og sikret seg ett poeng mot Aston Villa.

QPRs Matthew Phillips scoret kampens første mål, og etter at Benteke henholdsvis hadde utlignet og sendt vertene i føringen før pause, kom QPR nådeløst tilbake etter hvilen.

Først headet Clint Hill inn 2-2, før Charlie Austin satte inn 3-2 til gjestene drøye ti minutter før slutt.

Fem minutter utlignet Christian Benteke med et vakkert frispark fra rundt 20 meter.

Pangåpning
Spillemessig var det hjemmelaget som kom best i gang på Villa Park, men etter sju minutter satt ballen i nota for bortelaget da Matthew Phillips stanget inn 1-0 til stormende jubel fra de tilreisende QPR-supporterne.

Jubelen skulle dog fort stilne. Bare tre minutter etter Phillips' scoring dro Christian Benteke seg fint innover i banen før han sendte ballen mot mål. Skuddet gikk via QPR-forsvarer Steven Caulker og i mål bak en sjanseløs Robert Green – og dermed var lagene like langt.

Mesterlig kontring
Drøye ti minutter før pause satt den på ny for Benteke. Etter å ha løpt over nærmest halve banen alene med ballen, var belgieren iskald alene med Green og plasserte enkelt inn 2-1 til vertene, som også var resultatet da lagene gikk til pause.

I 2. omgang fortsatte Aston Villa å styre spillet, men også i denne omgangen var det bortelaget som skulle score først. 36 år gamle Clint Hill steg høyest på et hjørnespark fra Phillips og headet inn 2-2. Scoringen var Hills første i Premier League.

Austin knallet inn vinnermålet
I perioden etter utligningen kom QPR noe mer inn i kampen, men sjansene uteble – og det var Villa som så ut til å ha mest å gi offensivt.

Likevel – og nok en gang – var det Queens Park Rangers som skulle stå for den neste scoringen. Charlie Austin lot seg ikke be to ganger inne i Villa-feltet og knallet inn 3-2.

Fem minutter etter sørget kampens spiller, Christian Benteke, for at det ble poengdeling da han skrudde inn et frispark fra rundt 20 meter via stolpen og inn.

Slik startet lagene:
Aston Villa: Guzan, Bacuna, Vlaar, Clark, Richardson, Cleverley, Sánchez, Delph, Grealish, Benteke, Agbonlahor.
Queens Park Rangers: Green, Isla, Onuoha, Caulker, Hill, Phillips, Sandro, Barton, Kranjcar, Austin, Zamora.

Sjekk Premier League-tabellen på altomfotball.no!