Både mentor og deltaker rørt til tårer av denne The Voice-opptredenen

Bjørn Olav (32) klarte ikke holde tårene tilbake etter egen opptreden. Han var ikke den eneste.

Fredag kveld prøvde Bjørn Olav Edvardsen (32) seg i The Voice for andre gang. 

I den første sesongen fikk vi se sangeren opptre med en sang som betød mye for ham og familien – men han klarte ikke overbevise mentorene.

32-åringen medgir at nederlaget føltes tungt da han ikke gikk videre.

– Jeg må innrømme at jeg virkelig trodde at det var min sjanse. Da ingen snudde seg, tok jeg vel kanskje på meg et litt modig ansikt der og da. Jeg sa til familien min at det gikk fint, men sannheten var at det var vondt. Jeg følte veldig på det.

Denne gangen skulle det gå langt bedre. 

Se Bjørn Olavs opptreden og dommernes reaksjoner ovenfor!

Fikk tårer i øynene da hun snudde seg

Før Bjørn Olav var ferdig med siste strofe, hadde både Yosef Wolde-Mariam (36) og Hanne Sørvaag (35) snudd seg for å prøve å få med deltakeren på sitt lag. 

Sistnevnte forteller i programmet at tårene kom smygende da hun så hvem som stod på scenen. 

– Jeg er så glad for å se deg! Jeg fikk helt tårer i øynene da jeg snudde meg rundt og så at det var deg. For jeg vet at vi har gått glipp av deg en gang før, og nå er jeg så utrolig glad for at vi ikke går glipp av deg denne gangen! Det er helt fantastisk! Du var en av de skattene som vi satt etterpå og tenkte at «søren, der mistet vi en», sa hun før hun gikk opp på scenen og ga 32-åringen en stor klem.

Også Yosef følte at opptredenen til Bjørn Olav satt som et skudd.

– Du bare traff. Noen ganger føler du det. Jeg hadde ikke noe valg og måtte bare trykke. Du traff meg, rett og slett, sa han til deltakeren. 

– Vanvittig takknemlig

Det er en tydelig preget deltaker som til slutt tar ordet. 

– Tusen hjertelig takk, først og fremst! smiler han. 

– Jeg må innrømme at dette satt ganske langt inne siden jeg har vært med dere før. Jeg kjente veldig på det nå. Jeg kjente selv at min egen prestasjon ikke var der den burde være, men jeg er vanvittig glad og takknemlig for at dere snudde dere, fortsatte han.

Valget av mentor falt til slutt på mentorkvartettens kvinnelige medlem. 

– For min egen del er det bare viktig for meg at den jeg jobber med har troen på meg og kan få ut det jeg vet bor i meg, som jeg kanskje har holdt tilbake så lenge.  

Se første duellprogram i årets The Voice fredag 17. april på TV 2.