Skullerud før Odd-kampen: - Regner med det kommer noe fra Fagermo


Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Tor Ole Skullerud og Dag Eilev Fagermo sto for mye av underholdningen forrige sesong, med gjentatte stikk mot hverandre i pressen. De to cupfinalistene møtes i årets første Tippeliga-runde, og er allerede godt i gang med å fyre opp hverandre.

– Det har ikke vært noen ordkrig. Jeg har bare sagt det jeg har ment, sier Fagermo med et lurt smil.

Odd-treneren har allerede vært ute med krass kritikk mot dem tidligere Odd-spiller Fredrik Sem Berge, som valgte Molde fremfor gamleklubben da han forlot Brøndby tidligere i vinter.

– Jeg syns jo det er rart, fordi han sa først ja til oss. Det har vært en merkelig prosess. Odd er en klubb som har gjort mye for ham, men Molde har ressurser som ikke vi har, så da er det vel derfor, sier Fagermo til TV 2.

Lommeboka til den regjerende seriemesteren er også  et gjentakende tema, og Fagermo mener det vil være en katastrofe for Molde dersom de ikke tar gull.

–  Molde vinner, det er jeg relativt sikker på. Jeg tror ikke de vinner like suverent som i fjor, men vinner, det gjør de. Det skulle jo bare mangle, med den enorme bredden de har og når de er så suverene økonomisk. Vi andre må slåss om sølv og bronse

– Det forventningspresset lever både jeg og gutta i garderoben fint med. Når vi gjør så gode ting som i 2014 er det naturlig at det blir sånn, svarer Skullerud.

Til tross for at han allerede er godt i gang, hevder Fagermo at han vil komme med færre overskrift-utsagn kommende sesong.

– Det er ikke sånn at jeg har hakk i plata. Nå skal jeg la plata ligge litt, senke skuldrene og konsentrere meg om 2015-sesongen med Odd.

Det tror Skullerud lite på.

– Jeg forventer at det kommer noe. Det er som det pleier, vil jeg tro, sier Molde-sjefen og smiler bredt.

– Jeg sier ikke annet enn at jeg har lyst til å vinne, svarer Fagermo, men innrømmer at det kan bli vanskelig å holde igjen glosene når de to trenerne møtes igjen tirsdag.

– Følelsene vil alltid svinge når det kommer til poeng, så får vi se hvor kloke uttalelsene blir da, om man bruker hodet… Eller hjertet.