Stavanger  20140921.
Eliteserien fotball 2014: Viking - Start 0-1.
Trener for Start Mons Ivar Mjelde roper til spillerene på banen under eliteseriekampen i fotball mellom Viking og Start på Viking stadion.
Foto: Carina Johansen  / NTB Scanpix
Stavanger 20140921. Eliteserien fotball 2014: Viking - Start 0-1. Trener for Start Mons Ivar Mjelde roper til spillerene på banen under eliteseriekampen i fotball mellom Viking og Start på Viking stadion. Foto: Carina Johansen / NTB Scanpix

Mjelde gir seg trolig i Start

Denne sesongen blir sannsynligvis Mons Ivar Mjeldes siste som Start-trener. 

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Se Lillestrøm - Start på C More Fotball kl. 1900

– Det er ingenting som tyder på at jeg forlenger kontrakten med Start, sier Mons Ivar Mjelde til fvn.no (krever innlogging). 

Vil flytte hjem
Mons Ivar Mjelde har kontrakt med Start ut sesongen, men denne sesongen blir mest sannsynlig hans siste som trener for sørlendingene. Ifølge Fædrelandsvennen vurderer Mjeldes familie å flytte hjem og selge huset de har i Kristiansand.

– Starts økonomi kombinert med at jeg har vært her såpass lenge, gjør at - slik det ser ut nå - så fortsetter jeg ikke. Men ingenting er hugget i stein, og i fotballen forandrer ting seg fort, sier Mjelde.

Mens spillerne fikk oppgradert sine lønninger igjen etter returen til Tippeligaen i 2012, har Mons Ivar Mjelde fortsatt det reduserte beløpet.

Mjelde har trent Start siden 2011. Han har tidligere vært trener for Bryne og Brann.