Dukker Yaya Touré unna ballen her?

Manchester City-stjernen får høre det fra ekspert. Se og døm selv!

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Manchester City gikk på et nytt forsmedelig tap mandag.

Med 1-2 borte mot Crystal Palace gikk Manuel Pellegrinis menn på sitt tredje tap på rad på bortebane, sitt femte tap på de siste syv, og befinner seg nå helt nede på fjerdeplass - ni poeng bak Chelsea og attpåtil med én kamp mer spilt. 

Som så ofte før etter City-tap, rettes også nå fingeren mot Yaya Touré.

– Det der er ikke akseptabelt
Ivorianeren scoret riktignok de lyseblås reduseringsmål, men får høre det dagen derpå av tidligere Liverpool-spiller og nåværende Sky Sports-ekspert Jamie Carragher.

Ifølge «Carra» dukker Touré unna ballen i muren på Crystal Palaces 2-0-mål.

– Det der er ikke akseptabelt når man står i en mur. Resten av de i muren er desperate etter å bli truffet i fjeset av ballen, og det der er dårlig av Touré. Det er en stor City-mur på det frisparket, en av de største man vil se, og alle spillerne gjør seg klare til å hoppe idet Jason Puncheon tar frisparket. Toure ser ikke i samme posisjon som resten av de fra starten av, sa han etter kampen, skriver Daily Mail.

Enig med Carragher? Eller er han ute å kjøre? Se frisparket over og døm selv.

Og Carragher var ikke ferdig med det.

– Tror han at ballen skal treffe ham i fjeset? Han bøyer hoder sitt for å prøve å stange unna ballen. De andre ser på ballen og gjør alt de kan. Frisparket er ikke i Vincent Kompanys eller Fernandinhos retning, men de strekker seg likevel for å prøve å nå ballen. Det der er nedslående for Touré.

– De har et mentalitetsproblem
Med tapet på Selhurst Park er City så godt som sjanseløse på å forsvar ligagullet fra i fjor.

Med 61 poeng er det hele ni opp til ledende Chelsea, to opp til Arsenal på andreplass, og ett opp til byrival United på tredje.

Klokken 17.00 førstkommende søndag møtes lagene til det som ligger an til å bli et meget hett oppgjør på Old Trafford. Den kampen ser du selvsagt på TV 2 Premium og Sumo.

Tidligere United-spiller Gary Neville er ikke nådig i sin bedømmelse av City før lokaloppgjøret.

– De har et mentalitetsproblem. Det er det ingen tvil om. Laget kan ikke bygge videre på suksess, og det er en forferdelig ting å få høre. Når man vinner seriemesterskap må man kunne komme tilbake året etter og være sultne. Det klarer de ikke. De faller ned. De kommer seg til toppen av fjellet, og så faller de ned, sa Sky Sports-kollegaen

Touré har tidvis fått mye kritikk for sine prestasjoner denne sesongen, men Neville mener han langt fra er den eneste som underpresterer. 

– Jeg synes ikke at Jesus Navas leverer. Samarbeidet til Edin Dzeko og Sergio Agüero på topp... Er det et samarbeid? Av og til fungerer det, av og til ikke.

– Det er skandaløst
I TV 2s studiosending etter kampen var det også få lovord å hente for Pellegrini og co. Lagsammensetningen, og spesielt det påfallende fraværet av angripere på benken, fikk Trevor Morley til å reagere.

– Det er skandaløst. De må vinne, de tar Dzeko av, og de har ingen å bytte innpå. OK, Frank Lampard kom inn, men han er en midtbanespiller. Vesle Palace hadde tre spisser på benken! For meg er det noe helt galt med sammensetningen. Det må friskes opp, sa han, og fortsatte:

– Vi trodde City skulle løfte seg selv til et nytt nivå. Ja, de er på et annet nivå. De har et nytt treningsanlegg, de har kanskje den beste manageren i verden... Men resultatene er ikke gode nok, de har falt bakover, og det så vi i kveld. 

På spørsmål etter kampen om tittelen nå var utenfor rekkevidde, var Pellegrini ikke spesielt lysten på å gi et direkte svar.

– Jeg gjentar: Vi snakker ikke om å vinne tittelen. Vi er bare opptatt av å vinne kampene våre. Det er vår plikt. På slutten av sesongen vil vi så se hvem som har flest poeng og hvem som ender opp på første-, andre-, tredje- og fjerdeplass. Vi tenker ikke på andre ting enn å vinne våre egne kamper.

Se hele intervjuet med Pellegrini oppe til høyre!