TIL MADRID?: Real Madrid holder et godt øye med Raheem Sterling, sier Zinedine Zidane. Foto: AFP PHOTO / PAUL ELLIS
TIL MADRID?: Real Madrid holder et godt øye med Raheem Sterling, sier Zinedine Zidane. Foto: AFP PHOTO / PAUL ELLIS

Fotballryktene: – Real Madrid intensiverer jakten på Sterling

Og Manchester United vil kvitte seg med Robin van Persie.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Tippeligaen begynte med et smell mandag, men det er det få i de britiske tabloidene som fikk med seg.

Det meste handler om å slakte Manchester Citys prestasjon borte mot Crystal Palace, men som vanlig finner de mer enn nok plass til å spekulerer i fremtiden til noen av de største profilene i ligaen.

Her følger et lite knippe.

Vi begynner også i dag med Liverpool. Zinedine Zidane skal ha uttalt at Real Madrid følger Raheem Sterling tett fra sidelinjen. Sky Sports melder at klubben anser Liverpool-stjernen som et godt tilskudd i Santiago Bernabéu. 

– Det er veldig få spillere i verden som kan forbedre Real Madrid sitt a-lag, så det er hensiktsmessig at vi holder et øye med unge og lovende spillere. Det gjorde vi også med Gareth Bale, Isco og Raphaël Varane, forklarer franskmannen.

Sterling har den siste tiden ikke hatt mangel på tilbud, og spekulasjonene har vært mange. Og da gjenstår det å se om Brendan Rodgers klarer å holde på sin stjernespiller. 

Louis van Gaal på side ønsker å kvitte seg med en av sine best lønnede spillere, Robin Van Persie. Dette melder Mirror. I følge avisen skal United være interessert i å låne ut angriperen allerede i sommer og erstatte han med PSG-stjernen Edinson Cavani

Yaya Touré blir kanskje ikke å se lenger i Premier League. I følge Daily Mail kan midtbanespilleren bli gjenforent med tidligere trener Roberto Mancini - denne gangen i Inter Milan. Klubben ønsker å lokke 31-åringen med en femårskontrakt. 

Liverpool skal være interessert i Leeds United-spiller Sam Byram, skriver Daily Star. Unggutten har tidligere i Southamptons søkelys, uten at deres bud nådde frem.

Nå er Liverpool forberedt på å bla opp 95 millioner kroner for å sikre seg 20-åringen. Ønskelisten til Brendan Rodgers stanser ikke der, i følge The Telegraph vil de røde også hente midtbanespilleren Geoffrey Kondogbia fra Monaco.