Oslo  20140823.
Vålerenga-trener Kjetil Rekdal ser på bilder fra scoringen sin for det norske landslaget i fotball mot England på Wembley i VM-kvalifiseringen i 1992 på Ullevaal stadion..
Foto: Vegard Wivestad Grøtt / NTB scanpix
Oslo 20140823. Vålerenga-trener Kjetil Rekdal ser på bilder fra scoringen sin for det norske landslaget i fotball mot England på Wembley i VM-kvalifiseringen i 1992 på Ullevaal stadion.. Foto: Vegard Wivestad Grøtt / NTB scanpix

Triumf for Rekdals oddstips

Kupongen med Rochdale, Bryne og Sogndal gikk inn mandag - sjekk tirsdagskupongen nå!

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

MONACO - MONTPELLIER (LIGUE 1) H: 1,55 U: 3,35 B: 5,25
Hengekamp i Ligue 1. Monaco spilte 1-1 mot Saint-Etienne på fredag, og ligger stadig på fjerdeplassen som gir Europa League, med Saint-Etienne poenget bak. Noe skuffende at de ikke klarte å slå Saint-Etienne hjemme, men de kan allikevel gå á poeng med Marseille med seier her - dog med vesentlig dårligere målforskjell. Montpellier ligger på syvende med 48, kan klatre forbi Bordeaux med seier. Plukker poeng her og der, Montpellier, men de sliter mot topplagene. Tapte hele 1-5 for Lyon i mars, og Monaco snubler neppe hjemme igjen.

ASTON VILLA - QPR (PREMIER LEAGUE) H: 1,95 U: 3,20 B: 3,45
Spesielt møte her mellom Tim Sherwood og Chris Ramsey, to trenere som knyttet nære bånd under tiden i Tottenham. Sherwood og Aston Villa har tapt to kamper på rad for Swansea og Manchester United, men alt i alt har de vist en klar bedring under Sherwood. Alan Hutton, Scott Sinclair og Ashley Westwood er ute for Villa, som får tilbake Kieran Richardson og Aly Cissokho fra skade. QPR tok en sjokkerende 4-1 seier over WBA på bortebane sist, tilbake til West Midlands her med en god følelse. QPR hadde fem strake tap før WBA-kampen og så ganske håpløse ut. Nå er det plutselig håp. Et skår i gleden er at Eduardo Vargas er ute resten av sesongen for QPR, forsvarer Yun Suk-Young er også ute etter å ha skadet seg i den kampen.

WOLFSBURG - FREIBURG (DFB-POKAL) H: 1,30 U: 4,35 B: 6,95
Kvartfinale i den tyske cupen. Wolfsburg har en meget god sesong, ligger ti poeng etter Bayern på tabellen og ligger an til å ta andreplassen. Slo svake Stuttgart 3-1 på lørdag, og laget har mye offensiv styrke i folk som Ricardo Rodriguez, Bas Dost, Andre Schürrle og Kevin De Bruyne. Wolfsburg har kun tapt én kamp siden november, og slo Freiburg 3-0 i ligaen i mars. Freiburg har vunnet to strake kamper over Augsburg og Köln uten baklengsmål, begge hjemme på Schwarzwald-Stadion. Borteformen er verre, og skal her opp mot et meget, meget sterkt Wolfsburg.