KLUBBYTTE?: Jordan Henderson skal være i ferd med å forlate Liverpool, hevder engelsk presse. Foto: Reuters / Ed Sykes Livepic.
KLUBBYTTE?: Jordan Henderson skal være i ferd med å forlate Liverpool, hevder engelsk presse. Foto: Reuters / Ed Sykes Livepic.

Fotballrykter: – Chelsea vil hente Liverpool-stjerne

Mens Arsenal vil kjøpe 16-åring for 54 millioner.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Jordan Henderson skal ha nektet å skrive under på en ny kontrakt med Liverpool som sikrer midtbanespilleren en ukelønn på 900.000 kroner, skriver Daily Mail mandag morgen. Lagkapteinen utforsker nå andre muligheter, og Chelsea skal allerede ha meldt sin interesse.  

Etter lørdagens 1-4 tap mot Arsenal og spekuleringen rundt Raheem Sterlings fremtid i klubben har Liverpool-trener Brendan Rodgers allerede nok å stri med. I følge Mirror skal begeret ha rent over for Rodgers og han skal ha anklaget sine spillere for å motarbeide ham. Anfield-sjefen innrømmer at det er vanskelig å tiltrekke stjernespillere til lag som står utenfor det gode selskapet i Mesterliagen. Da spørs det om ikke Chelsea i tabelltoppen er et mer fristende alternativ for Henderson. 

Radamel Falcao kan være redningen for de rødkledde. Liverpool skal nemlig være i forhandlinger med Monaco vedrørende lån av stjernespilleren, skriver Metro. Falcao vil være et stort plaster på såret for det engelske laget som lider av både poeng- og spillertap. 

Arsenal, på sin side, sikrer seg både viktig tabellplassering og spillere. Londonklubben skal være i ferd med å kjøpe 16-årige Maximiliano Romero, skriver The Sun. Den argentinske unggutten omtales som den neste Messi. The Gunners har i tillegg lenge holdt øye med franskmannen Yohan Cabaye, men setter nå inn støtet, ifølge Mirror.

Manchester United svarte ikke til Paris St. Germain priskrav i budrunden om brasilianske Marquinhos i januar. De røde djevlene skal i følge Metro ikke ha mistet interessen av den grunn. Penger er ingen sak for den engelske klubben som er så imponert av 20-åringen at de er villig til å sette inn et tredje bud så snart overgangsmarkedet er åpent. 

De samme klubblagene kniver om enda en ettertraktet brasilianer. Andreas Pereira står nemlig på ønskelisten til PSG, men må først grave dypere i lommeboken for å imøtekomme Uniteds prislapp.

Oriel Romeu blir trolig ikke å se ikledd blått igjen. Midtbanespilleren som for øyeblikket er på utlån i Stuttgart skal ha uttalt at han ønsker stabilitet. Han er forberedt på å forlate London til fordel for en permanent plass i et annet klubblag, skriver Daily Mirror. 

Southampton må finne erstatter for målvakt Fraser Forster som er ute med skade. Og det er ingen hvilken som helst erstatter. Det engelske klubblaget vil ha ingen ringere enn Petr Cech, skriver italienske Tuttomercatoweb.

Celtic skal ha et øye for Nantes-spiller Papy Djilobodji. Midtstopperen forventes å være på plass i Skottland i sommer, skriver Getfootballnewsfrance.