BLIR MOBBET: Kelly Clarkson, her på scenen under iHeartRadio Music Awards i slutten av mars. Foto: Kevin Winter/Getty Images for iHeartMedia/AFP
BLIR MOBBET: Kelly Clarkson, her på scenen under iHeartRadio Music Awards i slutten av mars. Foto: Kevin Winter/Getty Images for iHeartMedia/AFP

Nyhetsanker får refs etter vekt-mobbing av Kelly Clarkson

– Hun burde kanskje holde seg unna deep dish-pizza.

Fox News-nyhetsanker Chris Wallace (47) og radiovert Mike Gallagher (54) er i hardt vær etter at de kom med vektbemerkninger om sangstjerna Kelly Clarkson (32) fredag, skriver Billboard.

Det hele startet med en liten debatt om mobbing av overvektige i det politiske talkshowet Mike Gallagher Show, før de to endte opp med å diskutere vekta til Kelly Clarkson.

– Burde ikke spise dypfryst pizza

– Har du sett Kelly Clarkson? Du vet, sangeren, Kelly Clarkson? Hellige ku, hun har eset ut, skal Gallagher ha sagt ifølge Media Matters.

Deretter penset Wallace samtalen over på Clarksons vakre stemme, før han ikke klarte å dy seg:

– Hun burde kanskje holde seg unna deep dish-pizza en liten stund, sa han.

– Ytterst ubehagelig

Wallace er en anerkjent nyhetsanker som har vunnet tre Emmy-priser for sin nyhetsdekning. Uttalelsen får derfor mange til å rase.

En av de som synes han burde vært for god for uttalelsen, er hans egen kollega, Fox News-nyhetsanker Greta Van Susteren. 

– At han erter henne for hennes vekt er ytterst ubehagelig. Han burde komme med en beklagelse, skriver hun på sin blogg

Bryr seg ikke om vektkritikken

Dette er bare den siste av mange omganger med mobbing av sangstjernen Kelly Clarkson, som fikk sitt første barn i fjor sommer.

Hun har ikke kommentert kommentarene i Mike Gallagher Show, men har tidligere i år sagt til TV 2 hva hun synes om kritikken:

– Det har ikke så mye å si, jeg bryr meg ikke så mye om det. Jeg føler meg så heldig som har fått en sunn og frisk baby uten noen komplikasjoner. Jeg bryr meg derfor ikke så mye om vekta. Jeg regner med at ting går seg til og at man begynner å få tilbake sin gamle kropp etter hvert, fortalte hun.