Orkdal  20140424. NM i fotball 2014: Orkla-RBK (0-3). Orkla FK og Rosenborg møttes i cupens 1. runde på Orkdalsbanken stadion. RBKs Tore Reginiussen. Foto: Ned Alley / NTB scanpix
Orkdal 20140424. NM i fotball 2014: Orkla-RBK (0-3). Orkla FK og Rosenborg møttes i cupens 1. runde på Orkdalsbanken stadion. RBKs Tore Reginiussen. Foto: Ned Alley / NTB scanpix

Reginiussen spilleklar til serieåpningen

– Tore var med for fullt i dag, og spiller i morgen, sier Haakon Schwabe.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

- Tore var med for fullt i dag, og spiller i morgen, ingen problemer, konkluderer medisinsk koordinator Haakon Schwabe etter søndagens trening.

Kaptein Tore Reginiussen har den siste uken vært den eneste på Schwabes liste. Han fikk en strekk for 14 dager siden, og har vært usikker helt frem til etter dagens trening.

Nå friskmeldes han, akkurat i tide til å gi Kåre Ingebrigtsen full tropp å velge i når årets første ellever skal mønstres.

Alexander Søderlund var ute i seks uker fra fra midten av februar til slutten av mars etter at han pådro seg en leddbåndskade i en treningskamp. Holmar Eyjolfsson brakk tåa i slutten av februar og var egentlig avskrevet til seriestart.

I tillegg har Mike Jensen, Stefan Strandberg, Ole Selnæs, John Hou Sæter og Fredrik Midtsjø i tur og orden kommet tilbake etter mindre skader. Når kapteinen nå melder seg klar er det ingen igjen på skadelisten hos trønderne, i sterk kontrast til erkerival Molde.

- Vi har hatt stang ut med tanke på skader, uttalte Tor Ole Skullerud etter at nysigneringen Mushaga Bakenga fikk akillessenen revet av etter bare 7 minutters spill for sin nye klubb.

I Trøndelag er de ikke bare glade for at troppen er skadefri, de er også ganske avhengige av det. Troppen er nemlig slanket av økonomiske årsaker.

- Vi har gjort det vi sa vi skulle gjøre, og sparer penger. Det er bare 21 spillere i troppen og vi er sårbare for skader, men budsjettet tilsa at det måtte bli slik, forklarer RBKs daglige leder Tove Moe Dyrhaug.

Molde serieåpner mot Odd på Aker stadion kl 19.00. Kampen ser du på TV 2 Zebra.
RBK serieåpner mot Aalesund på Lerkendal kl 18.00. Kampen ser du på C More.