Rangers knuste djevlene

Mats Zuccarello Aasen var svært delaktig da New York Rangers overkjørte New Jersey Devils og vant 6-1 lørdag kveld.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Nordmannen åpnet showet i Madison Square Garden da han skjøt et hardt skudd mot mål, hvorpå pucken var så vidt borti kølla til Rick Nash før den føk inn i mål. Zucca måtte nøye seg med målgivende pasning, sin 34. for sesongen, mens Nash scoret sitt 42. mål i årets grunnspill.

Se høydepunktene øverst i saken! Video med tillatelse fra Viasat!

Rangers ga seg ikke, og scoret to kjappe mål til mot Devils som for tredje år på rad har mislyktes med å kvalifisere seg for sluttspillet. Zuccarello Aasen og lagkameratene gikk til første hvile med en svært komfortabel 3-0-ledelse, også mye takket være en strålende Henrik Lundqvist i Rangers-buret.

Devils var til tider med på notene, men maktet ikke å overliste svensken som spilte sin tredje kamp etter et lengre skadeavbrekk før de fikk et trøstemål like før full tid. Effektiv var Derek Stepan som ga vertene 4-0 to sekunder før andre pause etter en kontring i undertall.

Etter å ha overlevd undertallsspill med tre mot fem, var Derick Brassards både heldig og dyktig da han fra død vinkel satte inn Rangers' femte via skøyta til en motspiller. Åtte minutter før full tid feide Brian McDonagh inn pucken via Dominic Moore nesten fra blålinjen, og det sto 6-0.

Rangers har nå tre seirer på rad, og virker nærmest uslåelige med Henrik Lundqvist i kanonform. Svensken har nærmest stengt buret og blir en svært viktig mann når sluttspillet droppes i gang. (©NTB)